Connect with us

Grila de programe

Golgheterii comediei, Las Fierbinți și Atletico Textila, joacă în deschiderea Dortmund – Liverpool

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

JOi, de la ora 20:00, PRO TV ți-a pregătit o seară de excepție, cu cei mai iubiți actori de comedie din România, dar și cu fotbal de calitate!

Imediat după Știrile PRO TV, comedia 100% românească este pregătită să cuprindă întreaga țară! Las Fierbinți vine cu un episod senzațional, în care Celentano va reuși să fabrice țuică din… electrozi! Ardiles va avea mari probleme din această cauză, cu peripeții mari în a-și recupera calul împrumutat amicului său. Evident în combinația calului vor intra și Bobiță și Dorel.

După aventurile din Fierbinți, la 21:00, Atletico Textila intră pe gazon, în deschiderea meciului din Europa League, Borussia Dortmund – Liverpool. În noul episod al serialului care aduce comedia în fotbal, întreaga echipă ajunge la controlul medical, unde o să se lase cu râsete, plânsete, zâmbete cu subînțeles și multe frustrări.

De la 22:00, PRO TV transmite LIVE o partidă de excepție din Europa League: Borussia Dortmund – Liverpool, două dintre echipele cu cei mai frumoși suporteri, care împart și cel mai frumos imn din fotbal. You’ll never walk alone va fi cântat de cei 80.000 de suporteri din tribunele stadionului! Mai mult decât atât, cele două formații sunt legate prin unul dintre cei mai în vogă antrenori, Jurgen Klopp, care a plecat de la Dortmund la Liverpool. Echipele s-au mai întâlnit de trei ori în cupele europene, palmaresul fiind egal: o victorie pentru fiecare și un meci egal.

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending