PRO TV a decis să scoată din grila show-ul MASTERCHEF! Măsura vizează doar o ediţie pe săptămână! Toate detaliile, aici!

0
604

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Asa cum v-am anuntat de ieri PRO TV face primele modificari in grila de programe. Astfel incepand de sapatamana viitoare, emisiunea MASTERCHEF iese in ziua de luni, iar in locul show-ului va fi programat filmul artistic “Caine de lupta” (20:30-22:30), iar mai tarziu inca un film artistic: X-Man (22:30 – 00:30). Seara de luni se va incheia cu Stirile noptii, ora 00:30.

 

Masterchef ramane cu o editie pe saptamana

In ziua de marti, va ramane MASTERCHEF in grila, insa show-ul va fi difuzat de la ora 22:15 – 00:15. In prime time PRO TV va difuza film artistic : Curierul (20:30-22:15).

Aceste masuri au fost luate pentru simplul motiv ca show-ul culinar nu a performat din punct de vedere al audientelor, rivalul sau Chefi la Cutite a fost lider de audienta cu fiecare editie difuzata de pana acum. Cifre de audienta pentru Chefi la Cutite, aici.

 

PRO TV vine cu greutate in ziua de luni!

Cu toate acestea, PRO TV va difuza in ziua de luni, emisiunea UITE CINE DANSEAZA, care va avea premiera incepand cu data de 6 martie de la ora 20:30. Noul show se va bate in audienta cu Chefi la Cutite.

 

Batalia se va da si in zilele de miercuri si joi!

In schimb grila PRO TV ramane neschimbata: miercuri, seriale Las Fierbinti si Atletico Textila, in timp ce Antena 1 are emisiunea Te pui cu blondele. In ziua de joi Next Star trebuie sa faca fata la inca o portie de seriale marca PRO TV: Las Fierbinti si noua productii Ai nostri. Vinerea nu are rival, PRO TV are show-ul de maxima audienta Romanii au talent.

 

Vocea Junior se bate cu umorul de la Antena 1

In weekend in timp ce PRO TV are filme artistice, Antena 1 vine cu noul sezon Te cunosc de Undeva, iar Kanal D cu Gala Bravo ai stil. Ziua de duminica va fi si mai tare, atunci cand PRO TV are programat noul show de talente Vocea Romaniei Junior, iar Antena 1 vine cu Iumor, sezon nou. Toate acestea vin la pachet cu show-ul ROATA NOROCULUI, care a performat pana acum la Kanal D.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii