Connect with us
Avatar

Published

on

 

PRO TV a pregătit de Crăciun zile magice, încărcate cu emoția și energia sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care cred și pentru cei care vor să fie surprinși, pentru pofticioși și spiridușii curioși, pentru copiii cu suflet mare și pentru cei care au o imaginație cotropitoare, pentru tine și pentru toți cei din jurul tău! De Crăciun, PRO TV spune Fii mai bun!

Crăciunul acesta FII PRO bucurie! În prime time, PRO TV a pregătit o serie specială de filme și seriale, care vor aduce magia sărbătorilor în casele tuturor românilor. Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, revine micul mare erou în Singur acasă 3. Prima zi de Crăciun aduce comedia, distracția și umorul, într-un episod special Las Fierbinți, iar pe 26 decembrie, Masca lui Zorro aduce curajul și aventura pe micile ecrane.

Vineri, 25 decembrie, cele mai îndrăgite filme și producții aduc comedia, emoția și spiritul sărbătorilor încă de la primele ore ale dimineții! De la 07:15, vom afla că Eu sunt Moșul, comedie cu Whoopi Goldberg, iar de la 09:00, Hugh Laurie ne duce în Marea cursă de Crăciun. La 10:45 vom afla care este Miracolul de pe strada 34, iar Crăciunul cu familia Krank îi aduce în prim plan pe Tim Allen și Jamie Lee Curtis, de la ora 13:00. Sărbătorile de Crăciun se petrec în familie, așa că, de la ora 15:00, Steve Martin ne va spune Cu duzina e mai ieftin!. După Știrile PRO TV de la ora 19:00, țara o arde pe comedie, într-un episod special Las Fierbinți, de la ora 20:30. Seara de Crăciun continuă în același stil, cu comedia Burlaci întârziați, la 22:30.

Sâmbătă, 26 decembrie, sărbătoarea continuă la PRO TV! Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, Tarzan, Singur acasă 4, Călătoriile lui Guliver, Percy Jackson și Olimpienii: Hoții Fulgerului, Masca lui Zorro și Jack și Jill vor aduce zâmbete de bucurie în casele românilor.

De Crăciun, PRO TV le-a pregătit românilor un program special, care să le aducă bucuria și căldura sărbătorilor în fiecare casă.

Dorel, Giani & Bobita LAS FIERBINTI

Dorel, Giani & Bobita
LAS FIERBINTI

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending