Connect with us

Grila de programe

Prima TV isi lanseaza noua grila de primavara. Vezi ce productii intra pe post!

Avatar

Published

on

Prima TV lanseaza noua grila de primavara cu noi productii precum ” Știrile Times New Roman”, emisiunea mondena “Click”, talk-show-ul cu teme istorice- “Historia.ro”, talk-show-ul politic “Ora 9 a Romaniei”, show-ul “Ce gandesc femeile”, matinalul “Ne-am trezit”, show-ul de divertisment “Razi si castigi”, alaturi de productiile deja consacrate ale postului care aduc la randul noi noutati: “Cronica carcotasilor”, “Schimb de mame”, “Cireasa de pe tort” “112 Politia in actiune” si sitcom-ul “Trasnitii”.

Radar de Media va prezinta principalele noutati din grila de primavara a postului Prima TV:

 • Știrile Times New Roman vor debuta sâmbătă (15 martie), începând cu ora 19.30

TNR

 • Emisiunea mondena “Click” va fi difuzata de luni pana vineri la ora 22.30, incepand cu data de 10 martie. Alexandru Constantin si Diana Bart vor prezentata aceasta emisiune, alaturi de jurnalistii ziarului Click!.

Alexandru Constantin si Diana Bart

 •  Talk-show-ul “Historia.ro” va dezbate teme istorice cu impact in viata cotidiana alaturi de invitati de marca (profesori, analisti politici, martori ai unor evenimente istorice). Moderatorul Ion M. Ionita  si invitatul permanent Ciprian Plaiasu vor fi alturi de dvs. in fiecare duminica, de la ora 11.oo, incepand cu 16 martie.

Ion M.Ionita_8622

 

 • Talk-show-ul politic “Ora 9 a Romaniei“este o alternativa la talk-show-urile politice actuale in care se vor comenta aspecte controversate ale evenimentelor aflate in desfasurare, avandu-l moderator pe Cristian Unteanu. Din 16 martie, in fiecare duminica de la ora 9.00.

 

 • Show-ul “Ce gandesc femeile” va debuta pe 10 martie si va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 16.30. Patru reprezentante ale sexului frumos vor discuta subiectele zilei, energia, perspectiva lor inedita va transforma clasicul talk-show intr-un spectacol.

 ce gandesc femeile

 • Matinalul “Ne-am trezit” vine pe micile ecrane incepand cu 10 martie, de luni pana vineri de la ora 7.00. Prezentatorii Adrian Nicolae, Micutzu (Cosmin Nedelcu), Laura Belecciu vor comenta stiri legate de monden, sport, politica. Printre rubricile zilnice se numara: Revista presei, meteo, horoscop, lifestyle cu Laura, timeout, coltul sanatatii, prima miscare, tema zilei pe FB, rubrica IT si multe altele.

ne-am trezit - prima tv

 • “Razi si castigi”  cu Dan Fintescu va fi un show de divertisment interactiv 100% romanesc , difuzat de luni pana vineri de la ora 19.30.

Dan Fintescu

 • Cronica carcotasilor revine cu forte proaspete din 12 martie , in fiecare miercuri seara de la ora 20.30.  Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele & Co. se antrenează mai ceva ca sportivii de performanţă pentru noul sezon.

cronica carcotasilor - sezon nou 2014

 • Schimb de mame revine cu un nou sezon din 16 martie, în fiecare duminica, de la ora 20.30.Copiii năbădăioşi le pot pune răbdarea la grea încercare, dar şi schimbarea soţiilor se dovedeşte a fi o adevărată provocare pentru taţii rămaşi acasă.

schimb de mame-prezentare

 • Cireasa de pe tort, revine din 10 martie de lui pana vineri, la ora 17.00. Ingredientele show-ului s-au schimbat: bucatarul Remus Nica alaturi de Dezbacatu` fac o echipa de milioane, in aventura culinara a vedetelor autohtone.

cireasa de pe tort

 • Echipele emisiunii “112 – Poliţia în acţiune” urmăresc pas cu pas misiuni palpitante şi periculoase, în care oamenii legii intervin pentru a apăra viaţa, proprietatea şi siguranţa cetăţenilor. Din 10 martie, in fiecare luni , de la ora 20.30 jurnalistul Mihai Ursu va aduce detalii despre viata sumbra a clanurilor interlope si a traficantilor de droguri.

mihai ursu

 • Eroii celui mai longeviv sitcom,”Trasnitii” parasesc Spania si revin in Romania. Noul sezon poate fi urmarit din 10 martie, de luni pana vineri incepand cu ora 20.00.

trasnitii - sezon nou

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

 Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending