Connect with us

Grila de programe

GRILA: Seria de comedie de la PRO TV se duelează cu finala NEXT STAR de la Antena 1

De la 20:30, în Las Fierbinți, personajele continuă aventurile și goana după banii obținuți fără muncă. Celentano are puteri supranaturale și tot satul se luptă să prindă un loc pentru o întrevedere cu el.

Avatar

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Astăzi, râzi românește și savurează întâmplările îndrăgitelor personaje din serialele Las Fierbinți și Atletico Textila și distrează-te într-o nouă ediție Jocuri de celebritate, numai la Pro TV!

Antena 1 va difuza de la ora 20:00 finala NEXT STAR. 

 

De la 20:30, în Las Fierbinți, personajele continuă aventurile și goana după banii obținuți fără muncă. Celentano are puteri supranaturale și tot satul se luptă să prindă un loc pentru o întrevedere cu el. Robi face abuz de puterea lui și reușește să scoată doi săteni de pe listă și să-i obțină primarului o întâlnire cu sfântul Celentano, care le demonstrează tuturor că puterile lui sunt din altă lume și că poate merge… pe apă.

 

La Atletico Textila, de la 21:30, fotbaliștii tânjesc după forma de altădată și încep să aibă priză la fete frumoase! Pe stadionul echipei, mai multe fete își fac antrenamentul de gimnastică, iar fotbaliștii sunt în impas și nu știu cum să reacționeze și cum să facă să îmbine utilul cu plăcutul: să joace fotbal, dar să nu renunțe la domnișoarele care le dau târcoale.

atletico-textila

 

În seara aceasta, de la 22:30, în Jocuri de celebritate, distracția e garantată de Bobonete, Strunilă, Ipate și invitații lor: Lidia Buble, Ramona Bădescu, Ștefan Stan și GEØRGE. Lidia Buble a venit însoțită de prietena ei, care luptă să câștige marele premiu pentru a-și cumpăra cât mai multe haine și farduri, iar GEØRGE a venit împreună cu un prieten foarte bun, care, dacă va câștiga, își va putea duce bunica la băi, deoarece nu a mai fost de peste 20 de ani. Toți se vor distra și se vor întrece în probe precum Cu fața la pernă, 2 în 1 sau Cum cânți tuuu.

jocuri-de-celebritate

 

Foto Credit: PRO TV

Serial documentar în premieră: „Ceauşescu şi poporul” , la TVR 2

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending