Connect with us

A-Z NEWS

Grupul francez de media Lagardere Active isi scoate revistele la vanzare

Published

on

Grupul francez de media Lagardere Active, va vinde 10 din cele 39 de reviste pe care le detine, in vederea reorganizarii activitatii in jurul principalelor branduri, citeaza AFP si Reuters surse din interiorul companiei, potrivit dailybusiness.

Potrivit unui anunt facut joi cu prilejul unei reuniuni a comitetului de intreprindere, revistele vizate sunt Be, Premiere, Psychologies, Auto Moto, Campagne et Décoration, Le Journal de la Maison, Maison & Travaux, Mon Jardin Ma maison, Union si Pariscope.

Lagardere Active este liderul de pe piata revistelor franceze. Grupul poseda titluri precum Paris Match, Elle, Le Journal du Dimanche sau Télé 7 Jours. De asemenea, grupul detine posturi de radio precum Europe 1 si RFM. Lagardere Active avea la finele anului trecut 3.740 de salariati dintre care 1.102 de jurnalisti.

Aproximativ 400 de posturi vor fi eliminate de Lagardere Active ca urmare a acestei restructurari.

In Romania, postul de radio Europa FM face parte din trustul Lagardere Active Radio International, alaturi de Radio 21, Smart FM si Vibe FM.

In 2011, Lagardere si-a vandut portofoliul de reviste din strainatate pentru 651 milioane euro iar la inceputul acestui an a anuntat vanzarea celor 25% din actiunile pe care le detine in societatea Amaury, proprietara publicatiilor Le Parisien si L’Equipe, pentru o suma de 91,4 milioane de euro.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending