Connect with us

Emisiuni

Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor: „Devine cu adevărat stresant.”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Grupurile Deliei sunt pregătite pentru etapa Bootcamp-ul X Factor și vor face tot posibilul să primească unul dintre cele trei scaune pe care jurata le pune la bătaie pentru Battle-uri, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

După Florin Ristei și Loredana, a venit rândul Deliei să își prezinte echipa din Bootcamp.  „Devine cu adevărat stresant”, a confirmat mentorul grupurilor. Jurata X Factor va intra în competiția scaunelor cu treisprezece grupuri, întrucât în ediția trecută a format un nou grup, Oma Jali și Elvis Silitra (Maji), concurenții eliminați din echipa Loredanei, susținând că „nu ar trebui să plece oameni talentați acasă, când putem lucra în favoarea lor”.

Pe lângă aceștia, ESpecial, Quartet Belcanto, Threal, Le Teste di Ozzak și The Jazzy Jo Experience sunt gata să reapară pe scena X Factor. Alte șapte echipe vor fi dezvăluite la începutul ediției din această seară, începe cu ora 20:30, la Antena 1, când telespectatorii vor afla și cele trei echipe care vor merge mai departe în etapa Battle-urilor.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului echipele ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție specială dedicată acestora! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu design inspirat din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending