Guess Who si DJ Jungle, la Balul Bobocilor din Club Princess, pe 5 decembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Guess Who si DJ Jungle, la Balul Bobocilor din Club Princess, pe 5 decembrie

Published

on

Luni, 5 decembrie, de la ora 22.00, TU eşti invitatul special la cel mai tare bal al bobocilor organizat în Bucureşti. SSUB ţi-a pregătit zeci de surprize într-o singură noapte de neuitat pentru oricine va veni în Clubul Princess, din Regie.

 

Unul dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, Guess Who, va susţine un concert incendiar, în timp ce DJ-ul celor mai nebune veri în Disco Tineretului (Costineşti), DJ Jungle, va mixa din spatele pupitrului. Concursul de Miss şi Mister va fi prezentat de MC Marian Codirlă (Radio.GSP.ro) şi  MC Ioana, iar fotomodelele vă vor încânta privirile cu o colecţie superbă de lenjerie intimă by Adina Buzatu.

Surprizele nu se opresc aici! Fiecare sticlă de whisky sau vodka, comandată la masă, costă doar 90 RON, shoturile sunt la 7 RON, în timp ce băuturile long drinks sunt la 13 RON. In plus, vor fi 300 de shoturi gratis, invitaţi surpriză si o tombolă.

Rezervări şi bilete: 0720 655 553 / 0761 644 298 (sau direct de la sediul SSUB, din Incinta Casei de Cultură a Studenţilor – Str. Calea Plevnei, nr.61, et.1, camera 26, sector 1, Bucureşti). Evenimentul este organizat de Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending