Connect with us

A-Z NEWS

Guido Dolci, în juriu la castingul Next Top Model

Published

on

Reclame

Cătălin Botezatu le-a făcut o surpriză fetelor şi l-a adus la castingul final, în calitate de invitat special, pe Guido Dolci, cel mai important om din industria modei internaţionale.

Fondatorul agenţiilor Major Models, prezente în peste 22 de ţări din întreaga lume, a participat la selecţia celor 12 finaliste şi a testat îndeosebi motivaţia concurentelor.  De asemenea, invitatul lui Cătălin Botezatu le-a promis participantelor că o va sprijini pe câştigătoare în cariera sa peste hotare.

Aceasta nu a fost singura surpriză pregătită de Bote. Alături de membrii juriului şi de Guido Dolci a mai fost şi Olga Calpajiu – top model internaţional, originară din Republica Moldova.

Show-ul va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreună cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de modă în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi.

Creat şi produs de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15- lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunator. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate.

Din 3 februarie, în fiecare joi, de la ora 20.20, Antena 1 dă startul competiţiei frumuseţii, într-un super show găzduit de Cătălin Botezatu: Next Top Model. Douăsprezece tinere superbe au acceptat să lupte pentru a dovedi că următoarea Claudia Schiffer este chiar una dintre ele.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. denisa

    4 februarie 2011 at 20:23

    e super emisiunea dar am vazut anumite parti fiind ca nu ma lasat verisora mea ea a vrut se ne uitam la o comedie Norbit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending