Connect with us

ALL MEDIA

Gura slobodă îl duce în instanță. Radu Banciu, dat în judecată de musulmani

Avatar

Published

on

Abu al Ola Nagi al Ghithy, președintele Centrului Cultural Islamic “Islamul Azi”, vrea să-l dea în judecată pe Radu Banciu, care a adus jigniri Coranului, potrivit nasul.tv. Anunțul a fost făcut vineri seară, la România TV.

Abu al Ola Nagi al Ghithy nu a menționat exact numele prezentatorului pe care îl va acționa în instanță, dar Radu Banciu este cel care care a jignit Islamul în emisiunea sa, ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV.

abu-al-01

„Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat şi a jignit Islamul. Coranul este de c***t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!”, a zis Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV.

Reacția dură a lui Banciu vine ca urmare a atentatului terorist de la sediul săptămânalului satiric „Charlie Hebdo“.

“Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Acești demenți pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluției tuturor acestor oameni. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei își trag seva din acest rahat care este Islam.Duceți-vă dracului de tâmpiți. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu ești musulman, iar eu creștin? Această religie manipulează pe oricine. Coranul… acest RAHAT de carte… nu reușește să oprească gloanțele.”, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV, citat de dcnews.ro.

Atacul armat de săptămâna trecută de la sediul săptămânalului Charlie Hebdo, s-a soldat cu 12 morți și 11 răniți. Violențele au venit ca urmare a caricaturilor publicate de-a lungul anilor de Charlie Hebdo și care au fost considerate blasfemice pentru Profetul Mohamed.

 Sursă foto: www.greatnews.ro

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending