Guvernul reactioneaza fata de protestele din capitala: haite de maidanezi vor fi aduse pentru dispersarea manifestantilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Guvernul reactioneaza fata de protestele din capitala: haite de maidanezi vor fi aduse pentru dispersarea manifestantilor

Published

on

Ca urmare a protestelor din Bucuresti, a caror amploare creste de la o zi la alta, guvernul condus de Victor Pricolici Ponta, a decis, urmand modelul chemarii minerilor in Bucuresti, sa disperseze manifestantii prin haite de maidanezi infiltrate incognito in randul protestatarilor.

Potaile vor avea astfel dubla misiune de a rupe randurile celor care vor eutanasierea cainilor, dar si a celor care resping categoric exploatarea cu cianuri de la Rosia Montana, gandindu-se, in extenso, ca maidanezii ar putea fi ei insisi obiectul exterminarii prin cianuri ingerate in necunostinta de cauza.

Javrele hamesite vor musca de fund tinerele hispterite determinandu-le sa pofteasca la ceva mai mult decat o simpla muscatura, data fiind apetenta acestora pentru imperecherile violente, masochiste. In acel moment vor uita de obiectul protestului si isi vor atrage partenerii ca intr-o cursa a inarmarii, in cel mai apropiat boschete sau langa cea mai vintage pubela, satisfacandu-si pulsiunile animalice intr-o eterna comuniune om-natura, eminesciana chiar.

Intr-o alta ordine de idei, manevrele canine la care apeleaza cel mai prost guvern de dupa Revolutie sunt in asentimentul mumificatei Brigitte Bardot, dispusa chiar sa stea in patru labe (sau „patru labute” daca e sa traducem complet numele organizatiei „Vier pfoten”) si sa devina obiect de calarie…singura problema fiind in cel mai acceptabil caz, lipsa de interes a patrupedelor pentru demonstratiile de echitatie, nedorind sa asiste vizual la modul cum se bălăngăne sfarcurile uscate ale hoaştei.

Problema se pune ca nu cumva mioriticele javre sa fie luate de val si sa devina parte a protestelor, solicitand, in dreptul lor comunitar: oasele de la morga sa le parvina, cresterea indemnizatiilor de mame pentru pensionarele (iesite de mai bine de 7 decenii din lactație) care le dau de mancare, dreptul la libera circulatie prin abatoare sau dreptul de a deschide propriile case de toleranta (cu promisiunea ferma de a plati taxe catre stat).

In acest fel, catelele nu vor mai fi obiectul violului voluntar la care sunt supuse de cate 5-6 masculi in acelasi timp si vor avea oportunitatea de a dobandi, similar anilor comunismului, titlul de „mama eroina”, chiar de la prim-castratul tarii, Victor Lassie Ponta.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending