Connect with us

Film

Guy Ritchie revine pe marile ecrane in producția ,,Agentul de la U.N.C.L.E”

Published

on

Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) îl interpretează pe carismaticul Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer („Reţeaua de socializare”) devine rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin, în producţia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.”, un film regizat de Guy Ritchie şi inspirat din popularul serial difuzat în 1960. Filmul va avea premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august. 

Plasat la începutul anilor 60’, în plin Război Rece, „Agentul de la U.N.C.L.E.” evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.   

Agentul de la U.N.C.L.E

Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) şi Hugh Grant în rolul lui Waverly.

Scenariul a fost scris de Guy Ritchie şi Lionel Wigram, care au colaborat la revitalizarea detectivului clasic Sherlock Holmes în două filme de succes. Povestea le aparţine lui Jeff Kleeman şi David Campbell Wilson, alături de Guy Ritchie  şi Lionel Wogham, pornind de la serialul de televiziune cu acelaşi nume.

John Davis („Cronici”), Steve Clark-Hall („RocknRolla” şi cele două filme cu Sherlock Holmes), Lionel Wigram şi Guy Ritchie au produs acest film, cu David Dobkin care a fost producător executiv.

Echipa de creaţie a lui Ritchie i-a inclus directorul de imagine John Mathieson, de două ori nominalizat la Premiul Oscar („Fantoma de la operă” şi „Gladiatorul”), scenograful Oliver Scholl („Jumper: oriunde, oricum” şi „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”), editorul James Herbert (filmele Sherlock Holmes şi „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”), creatoarea de costume Joanna Johnston, nominalizată la Premiul Oscar („Lincoln”) şi compozitorul Daniel Pemberton („Avocatul”).

„Agentul de la U.N.C.L.E.” va avea premiera în România pe 21 august, în cinematografele din toată ţara, în IMAX şi 4DX.

Un film prezentat de Warner Bros. Pictures, o producţie Ritchie/Wigram, o producţie Davis Entertainment, un film de Guy Ritchie, „Agentul de la U.N.C.L.E.” va fi distribuit la nivel mondial de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Foto Credit: Freeman Entertainment

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

Antena 1 difuzează vineri producţiile Disney ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” şi ”Maleficent”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Vinerea aceasta, seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, deoarece Antena 1 va difuza Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie.

 

Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – Regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos, a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antenei 1, mâine seară, de la ora 20:30.

 

Atmosfera de poveste va continua de la 22:00 cu Maleficent, filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie și este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton. Maleficent prezintă povestea unei tinere vrăjitoare cu acelaşi nume care trăiește pe tărâmul Moors, tărâmul zânelor, vrăjitoarelor şi al creaturilor fantastice, plin de bunătate, linişte şi pace, în antiteză cu tărâmul oamenilor, plin de răutate, ambiţii şi războaie.

 

Totul se schimbă atunci când prietenia ei cu Stefan, un tânăr din tărâmul oamenilor, devine ceva mai serioasă şi el îi acordă adevăratul sărut al dragostei. Întreaga poveste va putea fi urmărită mâine seară, de la 22:00, la Antena 1.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

“Peter, iepuraşul fugit de-acasă” îi așteaptă pe copii la cinema din 1 Iunie

Published

on

Așteptarea cinefililor s-a încheiat: se redeschid cinematografele! Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, prichindeii pot urmări pe marile ecrane, în avanpremieră, noile aventuri ale nătăflețului “Peter, iepuraşul fugit de-acasă”, iar din 11 iunie 2021, filmul va rula pe marile ecrane din toată țara.

 

Oare ce pozne mai isprăvește Peter și prin ce peripeții trece alături de prietenii lui? Aflăm curând, la cinema – prilej de distracție pentru întreaga familie!

Deja știm că familia iepurească, în frunte cu ștrengarul Peter, se instalase în grădina conacului lui Thomas McGregor și a proaspetei sale soții, Bea.

Deși au stabilit un armistițiu și Thomas s-a împăcat cu ideea că are iepuri în grădină, ba i-a mai și “adoptat”, cu condiția să-i lase în pace premiatele tomate, Peter nu se lasă de pozne cu una, cu două, apărându-și cu vârf și îndesat reputația de obraznic. Și tocmai de aceea, uneori, riscă să fie acuzat chiar și atunci când nu este vinovat. Blazat, Peter fuge de-acasă.

Gata cu viața monotonă din grădină! Ajuns la oraș, se bucură de aventură și își face prieteni noi: iepurele vagabond Barnabas, şobolanul rotofei Samuel Whiskers şi felinele infractoare: Tom Kitten şi Mittens.

 

Noii camarazi îi apreciază poznele și Peter se simte, în sfârșit, acceptat, dar noul anturaj este cam dubios și îl bagă în belele.

Reprezintă oare acest rol cine este el cu adevărat?

E momentul să decidă dacă rămâne “iepurele rău”, cum îl consideră toți, sau este în stare și de fapte bune.

Îngrijorați, ceilalți iepurași (surorile lui Peter, Flopsy, Mopsy şi Cotton-Tail, alături de vărul Benjamin) pornesc în căutarea lui, dar, odată ieșiți din grădină, îi pasc mari pericole. Thomas însuși vede cum Nigel Basil-Jones, noul editor al cărții cu picturi realizate de Bea, o prinde în mreje și le periclitează relația, așa că trebuie să acționeze fără preget pentru a-și salva familia.

Ca și Peter, Bea trebuie să caute drumul înapoi spre adevărata sa personalitate. Vor reuși oare să scape de influențele negative, să se reunească și să restabilească armonia? Vedem în noile aventuri iepurești “Peter Rabbit: Runaway” – o poveste despre identitate, cu aventuri comice și lecții valoroase pentru copii.

Echipa de animaţie şi efecte vizuale a fost condusă, ca şi în cazul primului film, de către Animal Logic, care a contribuit la numeroase producții premiate sau nominalizate la Oscar.

Specialiștii VFX, echipa de cascadori și cea de efecte speciale şi-au explorat din plin creativitatea, conferind animației un plus de șarm și dinamism.

Nici scenografia nu s-a lăsat mai prejos: multe filmări s-au realizat în cartierele istorice din Sydney, Australia, potrivite pentru a reda aspectul oraşului Gloucester.

Pentru a crea unele interioare sofisticate, regizorul și scenograful au călătorit, în etapa de pre-producţie, chiar în Marea Britanie pentru a găsi fațada de clădire potrivită.

Producția Animal Logic Entertainment / Olive Bridge Entertainment prezentată de Columbia Pictures, în colaborare cu 2.0 Entertainment şi MRC, este regizată de Will Gluck, care semnează și scenariul, alături de Patrick Burleigh.

Din distribuție fac parte Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo (care are în palmares nominalizări la Premiile BAFTA, Emmy și Globurile de Aur), Elizabeth Debicki, Margot Robbie, iar vocea protagonistului Peter îi aparține binecunoscutului James Corden.

Producătorii sunt Will Gluck, Zareh Nalbandian, Jodi Hildebrand şi Catherine Bishop. Producători executivi: Doug Belgrad, Jonathan Hludzinski, Jason Lust, Emma Topping şi Thomas Merrington. Imaginea este realizată de Peter Menzies, Jr. ACS, iar scenografia este semnată de Roger Ford. Montajul a fost realizat de Matt Villa ASE ACE. Costumele aparţin designerului Lizzy Gardiner, iar muzica, lui Dominic Lewis.

Aranjamentele muzicale sunt realizate de Wende Crowley.

Cu o durată de 93 de minute, filmul se adresează audienței generale, este distribuit în România de InterComFilm Distribution și va rula deopotrivă în versiunea subtitrată și respectiv dublată în limba română.

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

Filmul fără nume, noul proiect al regizorului Cristi Puiu, cu Dragoș Bucur și Dorian Boguță în roluri de producători

Published

on

            Un film fără nume, un scenariu deloc clasic, cum nu sunt nici vremurile și nici etapa pe care o parcurge cinematografia în prezent, un regizor consacrat, doi actori celebri care devin producători. Plus un workshop de o lună, la finalul căruia participanții vor juca în această producție. Din 24 mai, regizorul Cristi Puiu lansează în București un proiect provocator pentru cei care se vor înscrie pe https://actoriedefilm.ro/, susținut anterior în Franța, la Toulouse și Grenoble, ce vizează investigarea jocului actorului de film.

 

 

Atelierul este realizat în colaborare cu Dragoș Bucur și Dorian Boguță, care ulterior vor deveni producătorii filmului. Acestora li se alătură, ca partener, Sergiu Cumatrenco Jr. și doi directori de imagine premiați, din Republica Moldova, Serghei Babară și Ivan Grincenco, care vin cu experiența și imaginea cinematografiei rusești.

 

Mi-am dorit să realizez și în România acest tip de proiect care nu va fi o provocare doar pentru cei care vor parcurge tot procesul Atelierului, câte 12 ore pe zi. Ci și pentru noi toți. Pentru mine, în mod special. Și așa și trebuie să fie, dacă nu este greu, nu mă interesează”, declară Cristi Puiu. Filmul va începe și va exista ca poveste narată atunci când Atelierul se va încheia. Pentru că, după cum precizează regizorul, el înseamnă figurile, vocile, istoria personală a fiecărui actor care a ajuns la finalul acestui parcurs, nu doar profesional, ci și de viață. „Producția se va plia mai degrabă pe oamenii care participă, nu invers. Este o ordine schimbată, răsturnată. În mod normal, în funcție de scenariu se face un casting și se aleg actorii. Aici o să fie invers. Este un film care se va face cu materialul clientului. Așa cum te duci la croitor cu stofa pe care ai ales-o deja, așa intri în acest workshop”, adaugă regizorul. Iar această stofă, singura cerință, este curajul. De a veni, de a se expune, de a renunța la așteptări și de a rămâne până la final.

 

Proiectul, momentul în care se întâmplă, dar și noile „roluri” pe care cei doi actori le experimentează, acelea de producători, reprezintă atât pentru Dragoș, cât și pentru Dorian experiențe speciale. „Cu mai mulți ani în urmă eram în America, într-un lift. Liftier era un puști care m-a întrebat de unde sunt. I-am spus din România și mă așteptam să spună Hagi, Comăneci… dar nu! A spus Cristi Puiu! Am rămas bulversat… Mi-a povestit că era student la film și în urmă cu o săptămână au avut cursuri în care au văzut și discutat “Moartea domnului Lăzărescu” și că a fost foarte impresionat. Încă îmi amintesc impactul acelei întâlniri, așa cum îmi amintesc și filmările. Iar astăzi mă aflu aici, în acest proiect pe care îl facem împreună. Și din care am enorm de învățat, mai ales pentru profesia de regizor pe care o conturez acum. Și nu de la oricine, ci de la cineva care a impresionat și jurii internaționale, dar și un tânăr din țara filmului”, spune Dorian Boguță, care în aceste zile sărbătorește nu mai puțin de 12 nominalizări la Premiile Gopo, acordate filmului său de debut „Urma”, în calitate de regizor și co-producător.

 

Pentru Dragoș Bucur, proiectul Atelierului și al filmului vine la exact 20 de ani de la rolul lui Vali, de la debutul său în cinematografie, dar și al regizorului Cristi Puiu, cu filmul „Marfa și Banii”. „Au fost doi oameni importanți pentru mine cu care am început actoria: Cătălin Naum, în ceea ce a însemnat teatrul și Cristi Puiu în ceea ce a însemnat filmul. Ce se întâmplă acum cu acest proiect e o provocare. E noutate și imprevizibil, e ceva ce va rămâne în istoria mea personală ca un moment intens. În plus, având istoria unei astfel de colaborări în spate, mi se pare că aceasta este o secvență profesională foarte frumoasă, în care eu pot oferi, pot facilita tinerilor actori un proces de învățare alături de Cristi. Și o lună de trăiri intense pe care un actor, mai ales la început de drum, ar fi important să o parcurgă”, adaugă Dragoș.

 

Conceptul îi aparține regizorului Cristi Puiu, cel care va fi prezent alături de cursanți timp de aproape 30 de zile. Atelierul se va desfășura în perioada 24 mai – 19 iunie, 5 zile pe săptămână, 12 ore pe zi. Se adresează celor cu vârste peste 18 ani, fie actori, fie pasionați de actorie care se mai pot înscrie, în limita locurilor disponibile pe https://actoriedefilm.ro/.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

IRIS, cu Judi Dench – “Filmul de artă” despre o frumoasă poveste de dragoste la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Duminică, 16 mai, de la 22.10, urmăriţi la “Filmul de artă” una dintre marile poveşti reale de dragoste ale secolului trecut, într-un film de Oscar, cu 14 trofee şi alte peste 30 de nominalizări.

 

 

Descrisă frecvent ca „cea mai strălucită femeie din Anglia”, scriitoarea Iris Murdoch a avut o personalitate extraordinară și a fost un model al generației sale din Marea Britanie. Încă din perioada sa de început la Oxford, unde a încântat lumea din jurul ei cu spiritul său liber, dar şi prin cariera sa ulterioară de filosof și romancier, Iris a demonstrat că era cu adevărat o femeie înaintea timpului ei.

Iris Murdoch s-a născut la Dublin. Copilăria şi-a petrecut-o la Londra. A fost căsătorită cu scriitorul şi criticul literar Jon Bayley, cel care i-a stat alături până la final.

 

Regizat de Richard Eyre, filmul IRIS spune povestea extraordinară a iubirii de durată dintre Iris Murdoch și soțul ei John Bayley, de la romantismul timpurilor lor de la Oxford în anii 1950 până la decesul ei în 1999. Povestea de iubire de peste 40 de ani dintre Iris Murdoch și soţul ei John Bayley dovedeşte însăși natura complexă a căsătoriei bazate pe o dragoste profundă. Viaţa lor a fost una dintre marile romanțe literare ale secolului trecut, o poveste despre dragostea adevărată care rezistă chiar şi celor mai tragice întâmplări ale vieții.

 

„Este ca și cum ai trăi într-o poveste cu zâne în care tânărul este îndrăgostit de o frumoasă care din când în când dispare într-o lume necunoscută şi misterioasă… dar care se întoarce mereu” – scria John Bayley despre Iris Murdoch bolnavă de Alzheimer.

 

Rolurile principale sunt interpretate de Judi Dench, câștigătoarea premiului Oscar și Kate Winslet, de două ori nominalizată la Oscar (ele o interpretează pe Iris Murdoch în două perioade distincte ale vieții sale), precum şi de Jim Broadbent și Hugh Bonneville (care joacă rolul soțului John Bayley).

 

Scenariul are la bază memoriile lui John Bayley, Iris: A Memoir and Elegy For Iris, iar muzica este compusă și dirijată de James Horner alături de violonistul Joshua Bell. Printre producătorii executivi se numără Anthony Minghella, Sydney Pollack, Tom Hedley, Guy East, David M. Thompson și Harvey Weinstein.

 

Filmul Iris (producţie Marea Britanie – SUA, 2001) este deţinător a 14 trofee şi alte peste 30 de nominalizări. Cele mai importante distincţii sunt Premiul Oscar (în 2002, pentru cel mai bun actor într-un rol secundar interpretat de Jim Broadbent), BAFTA (în 2002, pentru Judi Dench, cea mai bună actriţă în rol principal), Globul de Aur (în 2002, pentru cel mai bun actor în rol secundar) sau Premiile Academiei Europene de Film (în 2002, pentru Kate Winslet).

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

SPECIAL: Diva ne aduce weekend-ul filmelor preferate!

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Pentru un weekend de sărbătoare, în perioada vineri, 30 aprilie, duminică, 2 mai, DIVA aduce pe micile ecrane filme îndrăgite de publicul din România.

 

 

Cu două filme, de la ora 20:00, în ziua de 30 aprilie în oferta DIVA este premiera Sfaturi de viață (Dan in Real Life), cu Steve Carell și Juliette Binoche, și filmul romantic, cu Jennifer Aniston și Aaron Eckhart, Dragoste fără preaviz (Love Happens).

 

De 1 mai sărbătorim de la 20:00 cu comedia în premieră la DIVA, Vă declar soț și … soție ? (I Now Pronounce You Chuck & Larry) cu Adam Sandler, Kevin James și Jessica Biel. Doi pompieri din New York se căsătoresc din motive financiare, dar, în curând, se confruntă cu atitudini discriminatorii. Al doilea film al serii este comedia romantică cu Hilary Duff și Heather Locklear, Bărbatul perfect (The Perfect Man).

 

Pe 2 mai este programat filmul cu Rachel McAdams și Bill Nighy, Era și timpul! (About Time). Filmul spune povestea unui bărbat, care află că poate călători în timp şi poate schimba trecutul. Weekendul se sfârșește cu o Vacanță All Inclusive (Couples Retreat) cu Vince Vaughn și Jon Favreau.

 

Filmele preferate vin la DIVA în weekendul de sărbătoare, de vineri până duminică, de la ora 20:00, câte două producții în fiecare seară. 

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Film

În aprilie urmăriţi la DIVA o nouă serie de filme palpitante, Misterele de la Chronicle

Published

on

Foto Credit: DIVA

            Seria de filme Misterele de la Chronicle este programată pentru difuzare duminica, de la 16:00, la DIVA. Alex McPherson (Alison Sweeney), gazda unui podcast, și cu Drew Godfrey (Benjamin Ayres), jurnalist la ziarul local, investighează și elucidează cazuri de crimă pentru podcastul ei. Cei doi formează o pereche dinamică și aventurile lor încep pe 4 aprilie, cu filmul: Misterele de la Chronicle: Cadavrul din iaz (Chronicle Mysteries: The Deep End, 2019

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Cazul de duminică este unul complex. Un cadavru e găsit într-un lac, iar soţia decedatului este implicată într-un proces complicat. Plecând de la această premisă, Alex decide să înceapă investigația prin a cunoaște cât mai bine viața victimei și a soției lui. După ce discută cu mama victimei, cu prietenii săi ce pare că profitau de el și cu vecinul cu care avea o dispută pe tema graniței dintre proprietăți, Alex se trezește într-o cursă contra-cronometru pentru a demonstra cine este vinovatul înainte de finalizarea procesului.

 

Cred că acest film ne permite să aducem publicului o crimă complicată, un caz dificil, datorită tuturor elementelor noi. Vreau ca publicul să fie alături de Alex sau chiar puțin înaintea ei, vreau să creadă că știe cine este făptașul. Vreau să ia parte la acțiune” a declarat Alison Sweeney pe platourile de filmare. Seria continuă cu filmul Misterele de la Chronicle: Ajutor letal (Chronicles Mysteries: Helped to Death, 2021), ce va difuzat în premieră, pe 11 aprilie.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending