GXP2200, ultimul racnet in materie de telefonie pe internet: varianta business (preluare de pe CNN) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Revista Presei

GXP2200, ultimul racnet in materie de telefonie pe internet: varianta business (preluare de pe CNN)

Published

on

Scriam un articol zilele trecute referitor la miracolul tehnologic numit GXV 3140, un videotelefon multimedia extraordinar pe care il utilizez de un an si jumatate si de care sunt foarte incantata. Am ajuns sa ii cunosc toate secretele.

Astazi doresc sa va vorbesc despre fratele lui mai mic: GXP 2200, care este in momentul de fata cel mai cautat model pe piata tehnologica. Si acesta este produs de Grandstream Network, al carui sediu principal se afla in orasul Boston din statul american Massachussets, SUA. Compania a fost fondata in anul 2002.

Prin utilizarea modelului GXP2200, experienta utilizatorului cu videotelefonul nu poate decat sa se imbunatateasca.  Telefonul Multimedia Business GXP2200 este echipat cu sistemul de operare bazat pe Linux care se numeste Android, vesrsiunea 2.3.5 (multe telefoane mobile il au) si este un aparat inovator pentru orice gen de afacere.

Multi dintre dumneavoastra sunteti de familiarizati cu produsele revolutionare marca Grandstream. Probabil ca sunteti deja un utilizatir al modelului GXV 3140 (Telefonul Multimedia cu taste, despre care v-am vorbit in articolul precedent) sau GXV 3175 (Telefonul Multimedia cu Touchscreen), cel din urma facand parte din Suita Grandstream pentru Afaceri.

Sa fii utilizatorul tehnologiei VoI)P de ultima generatie dezvoltate de Grandstream este o ex0perienta unica. Pentru a duce aceasta experienta cu un pas mai departe, trebuie sa ai cel mai nou model – GXP 2200 – Telefonul Multimedia Business pentru Android.

Haideti sa vedem acum cum puteti avea o experienta diferita cu acesta. Unele dintre beneficiile pe cxare le  veti avea sunt date de urmatoarele caracteristici.

Avand un system de operare Android, utilizatorii pot descarca (ca si in cazul smartphone-urilor) aplicatii compatibile, cum ar fi Google Play; acest lucru poate fi facut din GS Market, de pe link-ul corespunzator.  GS Market (Piata GrandStream) contine o serie de aplicatii pre-inregistrate, cum ar fi: Skype, Google Voice, Youtube, Facebook, Pandora sau Twitter. Acestea pot fi instalate de pe periferice externe (medii de stocare), cum ar fi cardul SC sau cardul USB.

Bluetooth-ul este si el functional. Utilizatorii de smartphone-uri sunt deja familiarizati cu ceea ce poate face un Bluetooth: faciliteaza comunicarea fara fir si poate conecta doua sau mai multe aparate intre ele.  Poate fi utilizat si pentru importarea contactelor din telefonul mobil in Telefonul Multimedia Business GXP2200, astfel flexibilitatea este maximizata. Si mobilitatea. Pentru ca, la fel ca si in cazul lui GXV 3140, si acerst aparat este portabil.  Il puteti lua cu dumneavoastra oriunde, atata timp cat exista semnal de internet in zona respectiva.

 

Insa GXP 2200 este superior din punct de vedere calitativ modelului GXV 3140. In sensul ca are 6 conturi SIP in loc de 3 si poate stoca 1000 de numere in agenda telefonica, nu doar 500 ca si celalalt.

Formatele video, audio si grafice suportate sunt urmatoarele: video – MP4, audio – AAC, MP3, OGG, MMA, AMR, WAV, MIDI, VORBIS  si imagine – jpg, gif, png si bmp. De exemplu, puteti urmari filmul dumneavoastra  preferat in format MP4 pe ecranul de 480×272 inci al videotelefonului GXP 2200, rulat de pe un periferic extern, cum ar fi un card USD sau un card de memorie USB flash sau il puteti incarca direct in browser-ul web incorporat in acest videotelefon.

Ecranul acestui videotelefon este mai intelligent decat cel al modelului 3140 in sensul ca este in ecran capacitiv. Videotelefonul Multimedia GXP 2200 este o combinatie intre un videotelefon multimedia cu taste si unul cu touchscreen.

Si in ultimul rand, dar nu in cele din urma, as dori sa mentionez functia de videoconferinta.  Intocmai precum GXV 3140, modeelul GXP2200 are functia de videoconferinta incorporata, dar cu multe imbunatatiri.

Cu GXV 3140 aveai numai videoconferinta in 3, dar acum poti avea de doua ori mai mult.  GXP2200 permite videoconferinta in 6. Mai sunt atat de multe aspecte ale experientei Grandstream decat pot enumera aici.

Daca nu v-ati facut inca lista de cumparaturi pentru anul 2013, acesta e momentul sa o faceti. Si nu uitati sa mentionati videotelefonul chiar la inceput. Trebuie s ail aveti.

Pentru detalii suplimentare, ma puteti contacta la numarul de telefon 0040364179068 sau la adresa de email naturasiculoare@gmail.com

Foto credit: site-ul Grandstream

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WsAQ6SzsOtU[/youtube]

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending