Connect with us

Proiecte

HaHaHa Production și Hama îți transformă viața în muzică!

Published

on

“Visele devin realitate doar dacă îți dorești îndeajuns de tare, însă trebuie să și acționezi. Timp de 2 ani, împreună cu echipele de proiect, am investit multă muncă, pasiune și mult suflet. Totul ca să îți transformăm fiecare zi într-una mai bună!”Smiley.

 

Parteneriatul anului îți transformă viața în muzică!

Fie că ești acasă, la job, cu prietenii pe chill sau în vacanță, parteneriatul HaHaHa Production x Hama îți poate schimba mood-ul instant. Produsele noastre oferă oportunitatea tuturor oamenilor să transforme zilele mai puțin plăcute în zile frumoase și pline de vibe pozitiv. Iar zilele frumoase să le transforme în zile de povestit mai departe.

Pasiunea a creat produsele, iar dorința de a fi alături de tine le-a transformat în realitate. HaHaHa Production și Hama au creat proiectul din pasiunea comună pentru muzică. Atât din pasiunea pentru crearea ei, cât și din pasiunea pentru ascultarea ei.

Inginerii de sunet și designerii pasionați au lucrat împreună, timp de 2 ani, pentru a crea gama de accesorii. Aceasta este disponibilă în 3 variante. VIBE. FEEL. LIVE. #PlayMore
VIBE este pentru cei care sunt gata să își creeze cele mai cool amintiri. FEEL este pentru cei care trăiesc toate sentimentele la maxim și se simt liberi. LIVE este pentru cei care lasă totul deoparte și se bucură de moment.

Fiecare dintre mood-uri este exprimat în același set de produse: căști Bluetooth, rucsac, o boxă mare și o boxă mică, ambele portabile și un powerbank. Pentru a-ți face o imagine de ansamblu mai clară asupra fiecărui produs, poți da play video-ului cu Smiley.

Linia de accesorii HaHaHa Production x Hama este disponibilă atât online, pe site-ul www.hamaxhahahaproduction.ro, cât și offline, în toate magazinele Altex.

Project management & implementare:
Razvan Panait, Nagy Alexandru, Adelina Panait, Roland Impuscatu, Filip Maria, Catalina Savin

Grafica/ design:
Teodora Gavrilă, Vlad Bota, Bogdan Topîrceanu

Mulțumiri speciale pentru susținerea proiectului Danei Nastase (Hama), lui Andrei Tiberiu Maria (Smiley), HaHaHa Production și Irinei Voinea (IVY).

Mulțumiri întregii echipei Hama GmbH care ne-a asistat la fiecare pas în dezvoltarea și certificarea produselor noastre.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending