Connect with us

ALL MEDIA

„Hai la Bord” a ajuns pe Facebook!

Published

on

Blogul celor mai frumoase povești despre România ține pasul cu tehnologia. De acum, amintirile, aventurile și peripețiile se găsesc și pe rețeaua de socializare “Facebook”.

Anda și Ionuț, moderatorii blogului care a inițiat campania prin care s-a desemnat “Cel mai frumos oraș din România”, sunt nerăbdători să comunice cu fidelii lor cititori și prin intermediul celebrei rețele. Ei promit că vor răspunde prompt oricărui mesaj, vor împărtăși experiența lor din călătorii și vor expune cele mai sugestive fotografii, imortalizate în toate zonele țării, care “vorbesc” despre cum este România cu adevărat.

Pagina oficială a blogului se poate accesa AICI.

Despre „Hai la Bord”

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 8 august 2008 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, ce combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending