Connect with us

Radio

Hai la Revelionul ZU! Din 31 decembrie până pe 1 ianuarie, în direct, la Radio ZU

Published

on

„2020 ne-a făcut cum a vrut el. Măcar Revelionul să îl facem cum vrem noi!”, spune Mihai Morar, înainte să vorbească despre proiectul pe care-l pregătește pentru noaptea de Revelion. Pentru prima dată în istoria Radio ZU, Mihai Morar, alături de colegii săi, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan, vor petrece noaptea dintre ani împreună cu ZUper ascultătorii lor, în direct, la radio.

 

 

ZUper Revelionul va începe pe 31 decembrie, după ora 21.00, și va ține până în zorii zilei de 1 ianuarie, iar de #MuzicaAia se vor ocupa Mihai Morar aka DJ Mori, DJ Razz și DJ Bogdan Popoviciu. În plus, ascultătorii sunt invitați să-și pregătească cele mai bune mișcări de dans, pancartele cu mesaje simpatice și zâmbetul cel mai larg, pentru că vor avea ocazia să se alăture petrecerii ZU live pe Zoom.

 

„Va fi o petrecere ca pe vremuri: în ZUfragerie. E o celebrare a locului pe care toată lumea asta l-a redescoperit in 2020: sufrageria. Emma, Daniel şi cu mine vom fi la noi acasă, adică la radio, iar ascultătorii pot intra live cu noi, pe Zoom, din ZUfrageriilor lor. E primul revelion din istoria Radio ZU. Și nici măcar nu e ideea noastră, vine de la ascultători… a plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o și uite unde s-a ajuns… Așa se leagă lucrurile între noi și ascultători: natural. Cum, la fel de natural, este ca de vreo 16 ani primul om pe care îl pup după miezul nopții dintre ani să fie Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună. Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiția anul ăsta… eram pregătiți să stăm acasă… dar au găsit ascultătorii soluția: revelionul la radio, în radio.”, declară Mihai Morar.

 

Revelionul ZU va fi transmis live pe Radio ZU, Visual Radio, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU, AntenaPLAY și ZU TV.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending