Connect with us

Spectacole

Hai și TU la Mișcarea ZU! Kit-ul de alergare este pregătit pentru tine

Published

on

Reclame

Pe 26 iunie, începând cu ora 11.00, în Baia Mare, Mihai Morar strigă adunarea tuturor celor care iubesc mișcarea. Fie că vorbim despre alergători experimentați sau despre cei care abia acum au descoperit bucuria alergării, cu toții sunt așteptați în Piața Libertății din Baia Mare. Astăzi a sosit echipamentul oficial de alergare și el a fost prezentat în Morning ZU, live pe Facebook.

 

 

„Câți “galbeni” o să fim sâmbătă la #MișcareaZU din Baia Mare ? A sosit echipamentul oficial de alergare. Am avut un supra-feeling în dimineața asta, când am pus pe mine tricoul ăsta galben. E mai mult decât tricoul unei echipe. Mai mult decât însemnele unui club. E simbol pentru o “Mișcare”. E supra-feeling-ul de apartenență la o comunitate care încearcă să miște o țară care stă. O comunitate în care oricine, indiferent de vârstă, putere sau performanță, e bine primit. Baia Mare e doar prima Mișcare. Și, indiferent câți “galbeni” vom fi sâmbătă la linia de start în Centrul Vechi, tricoul ăsta rămâne pentru totdeauna dovada că am fost acolo de la început. De la primul pas. De la prima respirație. De când s-a născut #MișcareapentruMișcare. Dacă vrei să fii în “galben” sâmbătă, la Mișcare, poți comanda încă echipamentul de alergare pe https://radiozu.ro/miscareazu. Îl poți ridica vineri sau sâmbătă dimineața, înainte de alergare, din Centrul Vechi din Baia Mare. România, hai la alergare!”, transmite Mihai Morar.

 

Vino și tu să faci “Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”! A sosit echipamentul oficial de alergare

„Sunt Mihai Morar și am stat nemișcat ani de zile. Statul nu poate mișca nimic. Nici trupul, nici sufletul, nici mintea. Am început mișcarea acum câțiva ani. Și o fac acum ZILNIC. Alături de mine, sunt mii de oameni care au încetat să mai stea. Mișcarea mi-a schimbat starea. Statul nu poate schimba nimic. Dar noi, împreună, putem mișca o țară. Hai să facem împreună Mișcarea pentru Mișcare! România, hai la alergare!” Așa sună chemarea la Mișcarea ZU, cea mai nouă campanie de radio pusă la cale de Radio ZU, în parteneriat cu Hope and Homes for Children România.

 

Cei care doresc să participe la evenimentul organizat de Radio ZU sunt invitați să se înscrie pe platforma care se găsește pe site-ul www.radiozu.ro, accesând https://radiozu.ro/miscareazu. Taxa de înregistrare este de 125 de lei, iar în schimbul acestei sume, fiecare participant primește un kit care conține un tricou, un săculeț tip rucsac, o manșetă și o medalie. Kit-ul de participare va putea fi ridicat cu o zi înainte de eveniment dintr-un loc special amenajat. Cei care nu sunt din Baia Mare vor putea ridica kit-ul și în ziua evenimentului, până la ora 10.00, cel târziu.

 

Fiecare participant își poate alege să alerge 5 km sau 10 km. Traseul “Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” pornește din Piața Libertății și se termină tot aici, însă în cele aproximativ 2 ore de alergare trece prin 11 dintre cele mai importante zone ale orașului Baia Mare.

 

Complet, traseul “Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” arată așa:

 • START Piața Libertății
 • Str. Podul Viilor
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Municipal
 • Str. Valea Roșie
 • Str. Victoriei
 • Bd. Unirii
 • Str. Progresului
 • Str. Culturii
 • Piata Revoluției
 • Str. Gheorghe Șincai
 • FINISH Piața Libertății

 

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea la dispoziție un punct de hidratare, pe traseu, și unul de prim ajutor, în zona de desfășurare a evenimentului.

 

“Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile sanitare, în contextul pandemiei. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu noul virus. Fiecare participant trebuie să aibă vârsta de 18 ani împliniți la data participării la „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru mișcare”.

 

Un eveniment susținut de Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show11 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT24 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending