Connect with us

Life Style

Haideți să petrecem vara „Bine Mersi” alături de Doddy și Lora

Published

on

Doddy și Lora, împreună cu MusicExpertCompany și MediaPro Music, au lansat un single de vară pentru publicul tânăr: „Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation – compus de Mahia Beldo si Doddy în studioul Scandalos Music.

Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele două personaje interpretate de Doddy si Lora. La filmări au participat, pe lângă cei doi, și restul găștii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan. Filmările au avut loc în cartierul rezidențial Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

„Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirată dintr-o întampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este „cireașa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta”, a declarat Doddy.

„După colaborarile cu Puya și Baboi, sunt foarte încântată de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentați rapperi din România. ‘Bine mersi’ este un single de vară, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, deși ploaia ne-a cam dat bătăi de cap. Am avut parte de culoare, energie și bună dispoziție, abia aștept să vedeți clipul”, a declarat Lora.

Pe Doddy îl cunoasteți după celebrele colaborări cu Puya („Maidanez”, „Klandestin”), Mahia Beldo („Diferit”) și Ana Baniciu („Iubire sau Război”), iar anul 2014 este sinonim cu lansarea „Bine Mersi” alături de Lora și a primului album din cariera, în toamnă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending