Connect with us
Avatar

Published

on

Cunoscutul designer de bijuterii Adrian Haiduc socheaza din nou. De data aceasta nu cu vreun colier de gen “H11”, dedicat lui Neil Armstrong, ci cu o idee socanta. “Arizonianul” a hotarat ca este timpul sa isi bage picioarele in ele de bijuterii. Dar nu doar din gura, ci chiar la propriu.

Artistul a aparut in club Madness din Timisoara intr-o noua pereche de incaltari marca “Haiduc”. Ornate cu pietre pretioase de multe feluri, “ortezele” au atras atentia tuturor celor din club. Creatorul lor a stiut perfect cum sa le puna in valoare. Acesta si-a miscat picioarele la fel ca un organist in timpul unui concert de Haydn.

“Dansul” noilor orteze a fost pana la urma intrerupt de o sexoasa animatoare din club care si-a imprastiat trupul peste designer, a facut spagaturi, mangaieri cam prin toate zonele (si ale ei si ale lui Haiduc), in speranta ca va primi si ea o pereche noua de incaltari marca H’Art Designs.

Ideea a fost inspirata de o buna prietena (doar prietena), a bijutierului, Veronica Szabo, care a trait vreme indelungata in diverse tari straine, dar nu a vazut niciodata o asemenea pereche de orteze sau vreun alt “Haiduc”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending