Haltere-CE: Gabriel Sîncrăian (85 kg), încă o medalie pentru România, bronz la smuls - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Sport

Haltere-CE: Gabriel Sîncrăian (85 kg), încă o medalie pentru România, bronz la smuls

Published

on

Vineri seară, în cadrul întrecerilor masculine ale categoriei 85 kg de la Campionatele europene de haltere de la Tirana, sportivul român Gabriel Sîncrăian a obţinut o medalie de bronz, la stilul smuls, cu 166 kg, ducând bilanţul delegaţiei ţării noastre la această competiţie, prima importantă din nou ciclu olimpic, la un total de 13 medalii, dintre care 1 de aur, 5 de argint şi 7 de bronz.

La aruncat, Gabriel Sîncrăian s-a situat pe locul 5, cu 195 kg, aceeaşi poziţie fiind ocupată de bistriţean şi la total, cu 361 kg.

Categoria a fost la discreţia rusului Apdi Auhadov, triplu medaliat cu aur, la total (388 kg), smuls (173 kg) şi aruncat (215 kg), secundat pe toate cele 3 podiumuri de bulgarul Ivan Markov, care a obţinut argintul cu 375 kg, 170 kg şi, respectiv, 205 kg. Ultimele două medalii, de bronz, adjudecate vineri au revenit georgianului Rauli Tsirekidze, cu 370 kg la total şi 205 kg la aruncat.

Sâmbătă concurează şi ultimul reprezentant al României la actualele Campionatele europene de haltere, din cei 10 prezenţi la Tirana, Aurel Tătaru, la categoria 94 kg, competiţia urmând să se încheie duminică.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending