Connect with us

ALL MEDIA

Handbal feminin: Tadici despre derbyul HC Zalău cu Oltchim – Un joc care le face bine şi lor şi nouă

Published

on

Atât managerul echipei de handbal feminin HC Zalău, Gheorghe Tadici, cât şi preşedintele formaţiei CS Oltchim, Petre Berbecar, s-au declarat mulţumiţi de prestaţiile echipelor pe care le conduc, după derbyul Ligii Naţionale disputat miercuri, la Zalău, în care formaţia din Zăvoi s-a impus cu la două goluri diferenţă, 22-20.

Gheorghe Tadici a declarat, la finalul partidei, că a fost un joc folositor ambelor echipe, apreciind că, în ciuda faptului că au pierdut, jucătoarele din Zalău au făcut faţă cu bine unei miniselecţioante olimpice.

“A fost, în opinia mea, un joc bun, de mare angajament, aşa cum probabil v-a spus şi Vestegaard (antrenorul danez al Oltchimului, n.r.), un joc care le face bine şi lor, ne-a făcut bine şi nouă. Eu sunt mulţumit de două ori: odată pentru modul în care echipa mea a făcut faţă jocului cu o miniselecţionată olimpică şi cu jucătoare care sunt vârfuri în echipele lor naţionale în vreo cinci ţări, pe de o parte, de pe altă parte faptul că au apărut o serie de jucătoare, unele consacrate desigur, în cazul Oltchimului, şi altele mai puţin consacrate, de la noi, care au demonstrat că pot să joace la nivel înalt, jucătoare ce promit pentru echipa naţională, echipă naţională pentru care ne-am propus să lucrăm doi ani la reconstrucţia ei”, a precizat managerul HC Zalău.

De cealaltă parte, oficialul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea a apreciat meciul ca fiind unul “bun spre foarte bun”, felicitând totodată adversarele.

“În opinia mea a fost un joc bun spre foarte bun, un meci care se apropie mult de ceea ce se joacă pe plan internaţional şi, zic eu, că dacă Oltchim ar avea în campionatul României patru-cinci meciuri de acest gen ar fi extraordinar pentru pregătire pentru jocurile de Liga Campionilor. E drept, un pic cam dur – mi-a fost frică de accidentări -, dar sunt profesioniste şi trebuie să se adapteze la orice condiţii. Vreau să felicit echipa din Zalău, la care – din nişte jucătoare tinere – Tadici a reuşit să facă o simbioză între aceste tinere şi cele trei-patru cu experienţă – a făcut o echipă redutabilă care confirmă faptul că au ajuns până într-o finală de cupă europeană”, a declarat Petre Berbecar.

Oltchim Rm. Vâlcea a învins pe HC Zalău cu scorul de 22-20 (9-10), miercuri seara, în deplasare, într-un meci restanţă din prima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin.

AGERPRES

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending