Happy Channel începe maratonul celor mai frumoase filme de Crăciun - RADAR DE MEDIA
Connect with us

SPECIAL

Happy Channel începe maratonul celor mai frumoase filme de Crăciun

Published

on

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, şi în acest an, Happy Channel a dat startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun. Astfel, începând din 20 noiembrie, în fiecare săptămână, sâmbătă şi duminică, de la ora 13:00 şi de la ora 20:00, dar şi de luni până vineri, de la ora 14:30, întreaga familie se va bucura de producţii speciale de sărbătoare. 

Crăciun zi de zi (SUA, 2018), O poveste de Crăciun (SUA, 2017), Planul de Crăciun (Canada, 2019), Pantofii fermecaţi de Crăciun (SUA, 2019), O mama de Crăciun (SUA, 1990) sau Un ajutor de Crăciun (SUA, 2020) sunt doar câteva dintre producţiile speciale de sărbătoare de care telespectatorii Happy Channel se vor putea bucura în această perioadă. Sub sloganul „Fii Happy de Crăciun!”, postul TV îşi invită telespectatorii ca oriunde ar fi, să lase filmele să le aducă sărbătoarea în inimă.

Advertisement

Totodată, din 23 noiembrie, Happy Channel va difuza sezonul trei al seriei Jurământul – O nouă viaţă, începând cu ora 21:00, imediat după finalul celui de-al doilea sezon, difuzat în aceeaşi zi, de la ora 20:00, la Happy Channel. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending