Connect with us

Filme

Happy Channel începe maratonul filmelor de Crăciun!

Postul TV îşi premiază telespectatorii cu 8 cadouri Happy.

Published

on

Happy Channel păstrează tradiţia şi le aduce telespectatorilor şi în acest an unele dintre cele mai frumoase poveşti de Crăciun, în fiecare weekend, începând din 18 noiembrie, de la ora 22.00. De 7 ani, Happy Channel oferă poveşti extraordinare pentru întreaga familie şi ocupă, pentru al doilea an consecutiv, locul 4 în top all channels, după principalele posturi generaliste. 

Anul acesta, de Sărbători, Happy aduce unele dintre cele mai frumoase filme de Crăciun, oferindu-le telespectatorilor o evadare în lumea magică a sărbătorilor de iarnă. Filme clasice, atemporale, vor stârni bucuria și emoția celui mai așteptat sezon, în fiecare weekend, sâmbătă şi duminică, de la 22.00, până în prima zi de Crăciun, când de la ora 20.00, pe Happy Channel va fi difuzat filmul “Un ajutor de Crăciun”. 

Tot în această perioadă, Happy își premiază telespectatorii cu 8 cadouri Happy, care își vor găsi locul sub bradul de Crăciun. Pentru a putea participa la concurs, aceştia trebuie să prindă indiciul afișat pe ecran, în perioada 18 noiembrie – 10 decembrie, în intervalul 17:00 – 00:00, să-l înscrie în pagina de concurs craciun.tvhappy.ro și să răspundă cât mai creativ la întrebarea: ”Ce dorință ai vrea să ți se îndeplinească de Crăciun?”.

Surprizele nu se opresc aici! Happy continuă promisiunea de a le oferi telespectatorilor cele mai captivante şi emoţionante seriale, astfel că, începând din 27 noiembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, postul TV le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale anului 2021 în Turcia – ”Secretul nostru”.

Serialul aduce în prim plan o poveste impresionantă de iubire și sacrificiu, plină de suspans, emoție și răsturnări de situație care vor captiva publicul în fiecare episod. De la distribuția talentată, până la scenariul bine pus la punct, fiecare episod le va oferi telespectatorilor o experiență cinematografică autentică în lumea serialelor turcești. Producția îi aduce în faţa telespectatorilor pe Leyla Feray, Aras Aydın și Dolunay Soysert, actori care se bucură de o carieră de succes în Turcia. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending