Connect with us

Televiziune

Happy Channel lansează concursul Copilărie de poveste

Published

on

De 1 iunie, Happy Channel celebrează poveştile şi le oferă telespectatorilor un prilej de a fi Happy alături de cei mici, invitându-i să fie din nou copii şi să dăruiască un zâmbet celei mai dragi persoane din viaţa lor, în cadrul concursului Copilărie de poveste.

Advertisement

Astfel, de Ziua Internaţională a Copilului, Happy Channel lansează campania Luna de poveste şi un concurs prin intermediul căruia telespectatorii sunt invitaţi să se bucure din nou de lumea plină de poveşti şi culoare a copilăriei.

Tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să prindă indiciile din cadrul emisiunii CulTour (difuzată de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel), precum şi al serialelor difuzate luni – vineri, ora 18:00 (Păsări Rănite / Moştenirea), respectiv luni – duminică, ora 20:00 (Jurământul / Dragostea pluteşte în aer / 1001 de nopţi) şi să le înscrie pe concurs.tvhappy.ro , răspunzând şi la întrebarea

Care este cea mai dragă amintire din copilăria ta sau a copilului tău ?

Cel mai creativ răspuns va fi premiat zilnic cu un premiu de poveste – o trotinetă. Concursul se desfăşoară în perioada 1-10 iunie, iar mai multe detalii despre regulament pot fi accesate pe site-ul concursului, concurs.tvhappy.ro. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending