Connect with us

Televiziune

Happy Channel lansează Săptămâna Happy şi un concurs cu premii atractive

Published

on

Reclame

Ziua Internaţională a Femeii coincide cu ziua în care postul de televiziune Happy Channel împlineşte şase ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor, cu poveşti care inspiră şi captivează. Cu această ocazie, încă de pe 1 martie, Happy Channel lansează Săptămâna Happy şi un concurs. 

La ceas aniversar, Happy Channel le oferă telespectatorii motive în plus ca să fie Happy, în fiecare zi, şi lansează un concurs în care telespectatorii vor putea câştiga zilnic seturi de bijuterii din aur. Tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să prindă indiciile din cadrul emisiunilor CulTour şi din serialul de la ora 20:00, în perioada 1-8 martie, şi să le înscrie pe concurs.tvhappy.ro, răspunzând la întrebarea „Ce te face să fii Happy în fiecare zi ?”. Cel mai creativ răspuns va fi premiat zilnic cu câte un set de bijuterii din aur. 

Întreaga săptămână, de luni până vineri, de la 17:30, Happy Channel le va aduce telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunii CulTour, dedicate femeii şi feminităţii. Camelia Potec, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Ioana Ginghină, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociaţiei Dăruieşte Viaţa, Alina Puşcaş li se vor alătura Cristinei Ciobănaşu şi lui Vlad Gherman şi le vor împărtăşi poveştile lor emoţionante şi experienţele lor de viaţă telespectatorilor Happy Channel. Săptămâna Happy se va încheia cu un interviu surpriză pentru telespectatoarele Happy Channel: Criss Ciobănaşu va merge în platoul Observator pentru un interviu de colecţie cu jurnalistul Marius Pancu. 

La aniversarea a 6 ani de când s-a lansat pe piaţa media, Happy Channel a înregistrat creşteri spectaculoase ale indicatorilor de audienţă, pe toate intervalele orare (public feminin 18-49 urban). Postul TV s-a impus ca lider de audienţă la nivelul categoriei din care face parte, pe Whole Day, Prime Time, Morning, Day time şi Access. Mai mult, acesta a reuşit o poziţionare foarte bună la nivelul pieţei, în Prime Time, Happy clasându-se pe locul 4 în top all channels. 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending