Connect with us

ALL MEDIA

,,Happy Hour”, lider de audienţă de la lansarea în 2011 şi până în prezent (cifre audienta si foto)

Published

on

 

,,Happy Hour” isi consolideaza pozitia de lider absolut de audienta pe intervalul sau orar, de la o editie la alta. Fie ca e vorba de invitati si marturisiri in exclusivitate, de reportaje haioase sau de surprize marca “Happy Hour” pentru vedete, telespectatorii aleg intotdeauna emisiunea prezentata la Pro Tv de Catalin Maruta. Astfel, “Happy Hour” nu numai ca s-a clasat pe locul intai in topul audientelor acestui an, insa in luna martie a inregistrat si un record absolut de audienta de la lansarea sa la Pro Tv in octombrie 2007.

,,Happy Hour”, lider in 2011
De la prima editie din acest an, 10 ianuarie 2011, si pana in prezent, “Happy Hour” a inregistrat o audienta medie ce plaseaza emisiunea in fruntea clasamentului. In intervalul 10 ianuarie 2011 – 30 martie 2011, show-ul lui Catalin Maruta ocupa pozitia fruntasa cu o medie, pe publicul din mediul urban, de 6,3 puncte de rating si 17,9 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 se claseaza a doua, cu o medie de 5,7 puncte de rating si 16,2 % cota de piata. Raportul se pastreaza si pe publicul comerical din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv conducand clasamentul cu o audienta medie de 5,2 puncte de rating si 20,4 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care inregistreaza o medie de numai 3,8 puncte de rating si 15,1 % cota de piata.

Martie 2011, luna recordurilor
Luna martie a adus emisiunii “Happy Hour” cifre de audienta de invidiat, show-ul lui Maruta inregistrand cu editia din 23 martie un record de audienta de la lansarea sa la Pro Tv, in octombrie 2007. Mai mult, luna martie a adus si cele mai urmarite trei editii ,,Happy Hour” de la lansarea sa (18, 22 si 23 martie), emisiunea reusind sa isi doboare in aceasta luna propriile recorduri. Martie a debutat la ,,Happy Hour” cu o serie de MARUTisoare muzicale pe care vedete indragite le-au oferit persoanelor importante din viata lor, cu ajutorul lui Catalin Maruta, apoi a continuat cu un mini-serial savuros realizat in Norvegia, acolo unde prezentatorul ,,Happy Hour” a ajuns impreuna cu simpatica sa asistenta, doamna Bamboi. Nu au lipsit insa nici subiectele ,,arzatoare” ale lunii, precum divortul Columbenilor sau scandalul dintre Pepe si Oana Zavoranu, dar nici editiile speciale, cum ar fi cea din 16 martie, prima prezentata de Catalin Maruta in calitate de tatic. Luna martie a adus emisiunii “Happy Hour” primul loc in topul audientelor, iar exclusivitatile prezentate de Catalin Maruta au fost pe placul celor mai multi telespectatori, care au ales intr-un procent impresionant sa urmareasca ,,Happy Hour”: in martie, emisiunea de la Pro Tv a inregistrat pe publicul sau tinta un leadership de 83%. Pro Tv a condus clasamentul in luna martie cu o audienta medie, pe publicul din mediul urban, de 7,0 puncte de rating si 20,8 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 a obtinut in acelasi interval 5,4 puncte de rating si 16,2 % cota de piata. Si pe publicul comercial se pastreaza acelasi raport, cu Pro Tv conducand cu o medie de 5,7 puncte de rating si 23,6 % cota de piata, fata de Antena 1 cu 3,7 puncte de rating si 15,6 % cota de piata.

Tot in Martie, ,,Happy Hour” a obtinut si cea mai buna medie saptamanala la nivel de cota de piata, de la lansarea sa la Pro TV. Astfel, saptamana 21-27 martie 2011 a adus emisiunii cei mai multi telespectatori, devansand saptamana 14-20 martie 2011, care fusese pana la acel moment cea mai urmarita de la lansarea show-ului la Pro Tv. Astfel, in intervalul 21-27 martie 2011, Pro Tv a obtinut la nivelul publicului comercial o medie saptamanala de 6,5 puncte de rating si 29,7% cota de piata, de aproape trei ori mai mult decat obtinea Antena 1 in aceeasi saptamana (3,0 puncte de rating si 13,8 % cota de piata).

Editia din 23 Martie, cea mai urmarita de la lansarea emisiunii
Pe 23 martie, cand Catalin Maruta a prezentat “Happy Hour” pentru prima data din afara platoului, mergand cu a sa Happylica in casa lui Pepe, emisiunea de la Pro Tv a inregistrat un record de audienta la nivelul cotei de piata. Pe 23 martie, Pepe a intrat alaturi de Catalin Maruta in casa din care, cu o seara inainte, Oana luase aproape totul: privelistea care-l astepta era una dezolanta, casa fiind complet goala si devastata. Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura imaginile, curiosi sa afle ce dezvaluiri are Pepe de facut. In minutul de maxima audienta, 18.57, aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari erau cu ochii pe Catalin Maruta. Pe publicul sau tinta, emisiunea inregistra un varf de audienta, la 18.39, de 10,4 puncte de rating si 45,8 % cota de piata, de aproape cinci ori mai mult fata de Antena 1 – 2,4 puncte de rating si 10,7 % cota de piata. Editia din 23 martie a fost lider de audienta in intervalul orar 17.44-18.59 cu o medie, pe publicul din mediul urban, de 9,3 puncte de rating si 29,3 % cota de piata, in comparatie cu Antena 1 care obtinea de doua ori mai putin, adica 4,3 puncte de rating si 13,5 % cota de piata. Si pe publicul comercial Pro Tv a fost fruntas cu o medie de 7,6 puncte de rating si 34,7 % cota de piata, de aproape trei ori mai mult decat Antena 1 cu 3,1 puncte de rating si 14,0 procente din cota de piata.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

TVR Moldova, premiat la Gala Clubului de Presă din Chișinău

Published

on

FOTO CREDIT: TVR MOLDOVA
 

Postul de televiziune TVR Moldova a fost distins cu două trofee la cea de-a 24-a ediție a Galei Anuale a Clubului de Presă din Chișinău.

Campania TVR MOLDOVA, “Generaţia Unirii”a fost declarată cel mai bun proiect media de pe piaţa audiovizualului de peste Prut, iar „Mărul de aur” la categoria cel mai bun reportaj tv 2018 i-a fost oferit jurnalistei Stela Dănilă, pentru campania socială „Diferiţi, dar la fel”.

În Anul Centenarului Marii Uniri, Televiziunea Română şi-a propus să răsfoiască filele istoriei şi să proiecteze biografiile celor mai importanţi artizani ai Unirii, iniţiind campania “Generaţia Unirii”, care a fost recunoscută drept cel mai bun proiect media al anului din Republica Moldova.

Marina Afanas, producător de programe la TVR MOLDOVA consideră că proiectul a fost unul complex, care a unit echipele din Chişinău şi Bucureşti: “Am muncit timp de un an, din martie, când am vorbit despre corifeii Unirii Basarabiei cu România, au urmat cei din Bucovina, Transilvania şi de asemenea din Regatul României. Am vorbit despre 30 de personalităţi care au scris istorie, oameni care acum 100 de ani au făcut din interesul naţional o prioritate. Premiul este al întregii echipe care a lucrat la acest proiect”.

Istorici de renume de pe ambele maluri ale Prutului: Iurie Colesnic, Ion Negrei, Gheorghe Negru, Ion Varta (Republica Moldova) şi Matei Gheboianu, Cristina Gudin, Andrei Sora (România) au girat toate informaţiile prezentate în campanie.

Reportajele cu caracter social, care sensibilizeză oamenii şi aduc în prim plan poveşti de viaţă ce merită să fie cunoscute, ocupă un loc important în programele TVR MOLDOVA.  Campania „Diferiţi, dar la fel”, a adus în casele telespectatorilor istoriile emoţionante ale copiilor cu autism şi boli rare din Republica Moldova. Autoarea campaniei, Stela Dănilă a fost premiată cu trofeul „Mărul de aur” pentru realizarea reportajelor din cadrul campaniei Ştirilor TVR MOLDOVA.

Jurnalista Stela Dănilă ne-a destăinuit ce a motivat-o să realizeze aceste reportaje: “Ce mi-am dorit eu este să le arăt poveştile de viaţă fără să le lezez demnitatea. Să le arăt abilităţile şi nu dizabilităţile. Aşa cum sună şi titlul campaniei, suntem cu toţii diferiţi, gândim diferit şi arătăm diferit, dar în final avem aceleaşi dorinţe: să avem prieteni, să fim acceptaţi, înţeleşi şi iubiţi”.

Vitalie Guţu, coordonator al echipei Ştirilor de la Chişinău, declară că este o mândrie pentru postul de televiziune să aibă în redacţie unii dintre cei mai buni jurnalişti ai anului 2018: “Ca urmare a acestei recunoaşteri, putem constata că seria de reportaje din cadrul campaniei “Diferiţi, dar la fel” a sensibilizat nu doar publicul telespectator, ci şi oamenii de specialitate. Asta ne dă motivaţia şi pe mai departe să facem lucruri frumoase, cu ajutorul cărora să putem contribui la dezvoltarea comunităţii sau la promovarea valorilor sociale de calitate în Republica Moldova”.

Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional, consideră că: “Anul 2018, aflat sub semnul celebrării Centenarului Marii Uniri, şi anul în care am împlinit cinci ani de la revenirea în Basarabia Istorică, a însemnat pentru TVR MOLDOVA dezvoltarea programelor aflate în preferinţele telespectatorilor şi extinderea către zone tematice noi, concomitent cu consolidarea echipei. Mulţumim Clubului de Presă din Republica Moldova pentru premii acordate! Promitem că şi în 2019, echipa Studioului TVR de la Chişinău va produce programe prin care vom promova valorile româneşti şi pe cele europene la TVR MOLDOVA”.

TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societăţii româneşti de dincoace şi de dincolo de Prut, în toate aspectele ei.

Gala Anuală a Clubului de Presă, aflată la a 24-a ediţie, a avut loc pe 6 decembrie, la Chișinău. Scopul principal al acestei acţiuni este de a sprijini şi încuraja eforturile jurnaliştilor de a face o presă de calitate, aderând la standardele profesionale internaţionale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Castigatorii premiilor APTR 2018

Published

on

Foto Credit: ADEVARUL
 

Gala de decernare a premiilor, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB şi de Televiziunea Română, a avut loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti şi a fost dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, informeaza Adevarul

Au fost acordate 15 distincţii, cele mai multe, respectiv nouă, revenind postului public de televiziune, printre premianţi numărându-se jurnaliştii Adelin Petrişor şi Dite Dinesz, prezentatorul Virgil Ianţu, dar şi realizatorul Ionuţ Cristache.

Antena 3 a câştigat patru trofee, printre care pentru emisiunea „În premieră“, realizată de Carmen Avram, şi pentru programul „Bucureşti Centenar“ al PMB, trofeu ce i-a revenit lui Adrian Ursu.

Digi 24 a primit un premiu APTR pentru „O suferinţă care încă arde“, producţie despre Clubul Colectiv, trofeul fiind acordat lui Cosmin Prelipceanu. Realitatea TV a fost premiată pentru emisiunea „Realitatea Românească“, a lui Octavian Hoandră.

 

Castigatorii premiilor APTR 2018: 

Adelin Petrişor – reportaje din teatrele de operaţii ale Armatei Române,  Dite Dinesz – „Izolaţi în România“,  Virgil Ianţu – „Câştigă România“,  Alina Grigore – „Olimpiada eroilor“,  Ionuţ Cristache – „România 9“,  Daniela Zeca Buzura – „Mic dejun cu un campion“,  Adrian Cioroianu – „100 de poveşti despre Marea Unire“. A fost un moment emoţionant când echipa TVR a ridicat premiul pentru transmisiunea realizată la funeraliile Regelui Mihai. Carmen Avram –„În premieră“, Radu Tudor – „Punctul de întâlnire“, Alessandra Stoicescu – „100 de minute“,  Adrian Ursu – „365 de eroi ai României“.

 

Din componenţa juriului APTR au făcut parte personalităţi precum academician Nicolae Breban – romancier; Lucia Hossu Longin – realizator TV; prof. univ. Sorin Ilieşiu – director de imagine; Mihai Ispirescu – scriitor; Dan Necşulea – regizor, preşedinte APTR şi Dan Piţa – regizor.   Gala va putea fi urmărită la TVR 2 luni, 17 decembrie. Prima parte va fi difuzată de la ora 21.30, iar cea de-a doua de la ora 22.25.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Premiile nationale de televiziune din Romania, APTR vor fi decernate!

Published

on

 

Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România, alături de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, și Televiziunea Română organizează marţi, 11 decembrie 2018, PREMIILE NAŢIONALE DE TELEVIZIUNE APTR. 

Într-o atmosferă festivă, cea mai importantă seară dedicată celebrării succeselor din televiziune va avea loc la Sala Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti, de la ora 17.00 și este dedicată aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul aduce în atenţia publicului cele mai valoroase programe ale audiovizualului românesc iar din componența juriului APTR fac parte personalități importante ale lumii culturale: academician Nicolae Breban – romancier, Lucia Hossu Longin – realizator TV, prof. univ. Sorin Ilieşiu – director de imagine, Mihai Ispirescu – scriitor, Dan Necşulea – regizor, Președinte APTR şi Dan Piţa – regizor.

În anul în care România a împlinit un secol de existență, Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România acordă trofeul si diploma APTR pentru15 producții de televiziune reprezentative.
Gazda evenimentului din acest an va fi îndrăgita actriță a Teatrului Național din București, MONICA DAVIDESCU.

„Gala Premiilor APTR, Centenar 2018” va putea fi urmărită la TVR 2 – luni, 17 decembrie. Prima parte va fi difuzată de la ora 21.30, iar cea de-a doua de la ora 22.25.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending