”Happy Hour”, lider de audienta la inceput de an: peste 2 milioane de romani au fost cu ochii pe Pro Tv - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

”Happy Hour”, lider de audienta la inceput de an: peste 2 milioane de romani au fost cu ochii pe Pro Tv

Published

on

Dupa ce a incheiat 2011 in pozitia de lider de audienta pe intervalul sau orar, “Happy Hour” continua traditia si paseste cu dreptul in noul an. Prima editie “Happy Hour” din 2012 a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, astfel ca cei mai multi romani au ales sa urmareasca aventurile lui Catalin Maruta la Slatina, acolo unde i-a facut o farsa de zile mari Ionelei Prodan, costumandu-se in piranda!

La nivelul intregii populatii a tarii, emisiunea “Happy Hour” a atins un varf de audienta, la 18.40, de 10,8 puncte de rating si 23 procente din cota de piata, fiind urmarita de peste 2 milioane de romani, in vreme ce pe publicul comercial show-ul a atins in acelasi minut de maxima audienta o cota de piata de 27,6 procente.

De altfel, emisiunea prezentata de Catalin Maruta luni, 9 ianuarie, a fost lider de audienta pe intreg intervalul de difuzare (17.45-18.58). Pro Tv s-a plasat in fruntea clasamentului audientelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 6,5 puncte de rating si 21,8 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu o medie de 4,3 puncte de rating si 14,2 % cota de piata.

Raportul se pastreaza si pe publicul din mediul urban, cu Pro Tv lider de audienta cu un rating mediu de 6,9 si o cota de piata de 17,5 procente, in timp ce Antena 1 s-a clasat a doua cu o medie de 6,5 puncte de rating si 16,5 % cota de piata. Si la nivelul intregii populatii a tarii, “Happy Hour” a fost cel mai urmarit program in intervalul sau orar, cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si 18,7 % cota de piata, urmat de programele Antenei 1 cu 7,2 puncte de rating si 16,3 % cota de piata.

Emisiunea “Happy Hour” poate fi urmarita zilnic in direct si pe voyo.ro.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending