Connect with us
Avatar

Published

on

Inceperea noului an scolar este aproape, iar Expopedia International va invita sa o transformam intr-o sarbatoare pentru copiii de toate varstele. In perioada 02-04 septembrie, Sun Plaza Shopping Center se transforma in ,,destinatie de senzatie pentru cei mici”. A 3-a editie a Happy Kid’s Fest este un eveniment de traditie pentru copilul din noi, iar parolele de acces sunt educatia, joaca si sanatatea.

Copiii de toate varstele sunt asteptati sa patrunda in cel mai mare loc de joaca animat de personaje si de ingrediente care sa le faca sarbatoarea perfecta: spectacole, concursuri, premii, muzica, jucarii, dulciuri delicioase si gustari sanatoase – nimic nu lipseste de la Happy Kid’s Fest. Expopedia International va invita sa deveniti, impreuna cu noi, vrajitorii care transforma in realitate atat visele celor mici cat si asteptarile celor mari.

Nu i-am uitat nici pe parinti, care pot gasi adunate sub acelasi acoperis nenumarate oferte dintre cele mai diverse ale firmelor participante! Pot alege cel mai atractiv centru de educatie, firme specializate unde pot gasi articole care mai de care mai atractive pentru fiecare dintre membrii familiei: hainute pentru copiii de toate varstele, jucarii, rechizite scolare, dulciuri, accesorii si multe altele.

In perioada 02 – 04 Septembrie, Sun Plaza Shopping Center devine cel mai mare spatiu de distractie. Centrul de joaca Bambini ii va antrena pe prichindei in cele mai creative indeletniciri. Copiii vor invata sa confectioneze o morisca de vant, un far marin, o cocarda de pus in piept cu mesajul ,,Sunt cel mai cuminte copil!”, flori cu acadele, tablouri din seminte sau bijuterii din margele, satin si organza.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending