Connect with us

Life Style

HĂRȚUIRE | Shakira a câștigat procesul intentat de către fostul iubit

Published

on

Cântăreața de origine columbiană Shakira a avut recent câștig de cauză într-un proces intentat de către fostul său iubit, Antonio de la Rua. Fostul partener de viață al artistei cerea desbagubiri de mai multe milioane de euro.   

Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, a dat-o în judecată pe Shakira în 2012, argumentând că are dreptul la o parte din uriaşa avere câştigată de artista columbiană, întrucât a fost managerul ei şi a contribuit la încheierea unor contracte deosebit de profitabile pentru aceasta, în perioada de 10 ani cât a durat relaţia lor, informează contactmusic.com.

Un judecător al Curții Superioare din Los Angeles a decis însă acum câteva zile că acest proces nu poate avea loc. Nu este primul proces pe care Antonio de la Rua încearcă să îl deschidă împotriva artistei. Acesta încercase anterior să deschidă procese similare și la New York și în Elveția, însă fără rezultat.

Cântăreaţa columbiană, care, după despărţirea de Antonio de la Rua, s-a mutat cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, tatăl fiului lor Milan, a dat publicităţii o declaraţie în care îşi exprimă bucuria faţă de decizia Tribunalului din Los Angeles. “Sunt foarte recunoscătoare instanţelor care nu au permis acestor procese nefondate să continue. Mi-am continuat viaţa şi acum sunt foarte fericită. Sper ca această hărţuire să înceteze”, a declarat Shakira.  

Antonio de la Rua nu dorește să renunțe la pretențiile pe care le emite.  “Acesta este un caz clasic de «poţi să fugi, dar nu poţi să te ascunzi». În cele din urmă, domnişoara Meberak (Shakira) va trebui să răspundă pretenţiilor sale (formulate de Antonio de la Rua, n.r.), pentru că va rămâne fără argumente procedurale şi tactici de amânare”, a declarat avocatul fostului iubit al Shakirei.

 

Sursa / Mediafax.ro

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending