Havana și Lidia Buble colaborează în premieră pentru o piesă în limba franceză: „Tatoué" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Havana și Lidia Buble fac echipă pentru prima oară şi lansează „Tatoué”, un single în limba franceză cu un sound exotic, ce promite să devină hit și să te cucerească chiar de la primele acorduri. Compus de către Sorin Seniuc alături de Vanotek și Alexandra Miron, „Tatoué” dezvăluie o poveste de iubire ce îți marchează inima precum un tatuaj.

„Este pentru prima oară când vă cânt în limba franceză, dar, după cum știți, eu sunt versatilă în ceea ce privește muzica. Sper să dansați pe ea. Bisous!”, spune Lidia.

„Ne doream de ceva timp să scoatem această piesă cu refrenul în franceză, doar că nu găsisem vocea feminină perfectă. Am reușit să vorbim cu Lidia și deja ne imaginam cât de bine va suna vocea ei împreună cu vocea lui Raul. Noi suntem îndrăgostiți de această colaborare și de contribuția minunată a Lidiei pe piesă. Tatoué” vorbește despre o ultimă noapte împreună, un ultim dans, înainte de a spune adieu”, povestește Sorin Seniuc (Havana).

De-a lungul timpului, hiturile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din ţară şi de peste hotare, adunând împreună peste 800 de milioane de vizualizări doar pe canalul de YouTube Cat Music. Printre cele mai populare piese ce au făcut înconjurul lumii se numără „Vita Bella”, „Que Sera, Sera”, „Mon Amour”, „I Lost You”, „Big Love” (alături de Yaar și Kaiia), „Broken Heart” (feat. Yaar), „Perfect Kiss” (alături de Yaar și Kaiia) și „Last Night”. Au urmat „Serenata Mexicana”, o piesă cu un sound cool, despre o poveste de dragoste unică și „Crazy Love”, alături de Ioana Ignat.

Advertisement

Lidia Buble a avut multiple colaborări ce au cucerit publicul şi în anul ce a trecut, printre care cu DJ Project pentru piesa „Ochii Tăi”, cu Mabel Yeah pentru „Por Amor” și cu Direcția 5 pentru „If You Love Me”.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending