Connect with us

Premieră TV

HBO Central Europe lanseaza HBO GO in Romania

Redactia Radar de Media

Published

on

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, lansează astăzi HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonaţilor HBO România şi accesibil de pe un computer conectat la internet.

Introducerea serviciului HBO GO în România vine la scurt timp după lansarea acestuia în Polonia şi în regiunea Adria (Serbia, Slovenia şi Bosnia şi Herţegovina) şi face parte dintr-o strategie mai amplă de introducere a serviciului HBO GO în toate ţările din Europa Centrală şi de Est, unde există postul de televiziune HBO.

Iniţial, HBO GO va fi disponibil numai clienţilor iNES GROUP, care oferă primul serviciu IPTV comercial din România, distribuit pe o reţea de fibră optică privată şi securizată, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul iNES IPTV este disponibil in Bucureşti şi oraşul Voluntari-Ilfov.

Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonaţi ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).

HBO GO este un serviciu de tip streaming ce beneficiază de cea mai nouă tehnologie de acest fel care adaptează calitatea imaginii în funcţie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă şi fără întreruperi a programelor. Serviciul pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO chiar înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele HBO lineare.

Acest serviciu le permite abonaţilor să urmărească programele selectate direct pe calculator, de oriunde există acces la o conexiune broadband, oricând şi ori de câte ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. HBO GO oferă abonatului, lunar, peste 100 de ore de program variat: filme, seriale originale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie ceva nou de vizionat.

Foto Credit: satlogo.com

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending