Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Începând de mâine, 9 aprilie, HBO GO va fi disponibil tuturor abonaților Digi Net și Digi TV care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak.

Abonații Digi Net și Digi TV vor avea acces la HBO GO pe PC, smart phone, tabletă sau smart TV. Serviciul video online lansat de HBO oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de conținut: seriale apreciate, inclusiv producții originale HBO, filme de top, documentare și programe speciale.

Producțiile originale HBO și blockbuster-ele momentului pot fi urmărite de pe orice dispozitiv conectat la internet de către abonații Digi Net și Digi TV care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak.

Odată cu introducerea serviciului HBO GO, abonații RCS & RDS se pot bucura de programul HBO, dar și de întreaga colecție HBO prin serviciul de video online: seriale HBO apreciate și filme de top, alături de producții originale HBO realizate în România (În derivă, Rămâi cu mine și Umbre) și documentare premiate precum Toto și surorile lui și Pașaport de Germania., a declarat Linda Jensen, Chief Executive HBO Europe.

Conținutul HBO GO este actualizat zilnic, noi titluri sunt adăugate permanent în colecție și rămân disponibile cel puțin patru săptămâni.

Seriale precum Game of Thrones / Urzeala Tronurilor, True Detective / Detectivii din Louisiana, Silicon Valley, Veep / Vicepreședinta, Girls / Fetele pot fi urmărite în întregime pe HBO GO, iar premierele noilor episoade vor fi disponibile pentru clienții Digi care au acces la serviciu în același timp cu lansarea mondială.

Filme premiate: Gravity: Misiune în spațiu, Wolverine, Captain America: The Winter Soldier, Captain Phillips, Robocop sunt doar câteva dintre titlurile care pot fi urmărite de acum și de către abonații Digi Net și Digi TV care vor opta pentru serviciul HBO GO.

Pentru a avea acces la conținutul HBO GO, utilizatorii trebuie să îşi activeze serviciul în contul de client Digi Care, iar aplicaţia va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicaţia HBO GO se va face pe site-ul www.hbogo.ro (după activarea în Digi Care), pe baza numărului unei facturi Digi, emisă în ultimele 6 luni şi cu codul PIN generat după activarea în Digi Care. După crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de email şi a parolei alese chiar de el.

Serviciul lansat de HBO beneficiază de cea mai nouă tehnologie care adaptează calitatea imaginii în funcție de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă și fără întreruperi a programelor.

Începând de mâine, 9 aprilie, abonații Digi Net și Digi TV care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak sunt invitați să acceseze serviciul video online HBO GO. Mai multe informații despre serviciul HBO GO pot fi găsite pe www.hbogo.ro sau pe www.digicare.ro.

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending