Televiziune
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro și un contract într-un restaurant de top din Capitală
Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se servește în bucătăria show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“.
Cel mai așteptat reality cooking show al momentului le va da șansa celor intrați în competiție nu numai să demonstreze cât de talentați sunt, ci și să arate că își merită locul într-o bucătărie profesionistă. Așa se face că cei intrați în cursă vor lupta pentru a obține aprecierea juriului, dar și pentru marele premiu pus în joc: 80.000 de euro – cel mai mare premiu oferit de un cooking show din România – și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.
Fie că sunt bucătari cu diplomă sau nu, cei care cred că pot face ordine în Iadul Bucătarilor sunt aștepați la preselecțiile care vor avea loc week-endul acesta, pe 12 și 13 iulie, la hotel Pullman din București, începând cu ora 10.00.
Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiției. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze la Antena 1 o competiție fără precedent, un show adresat tuturor pasionaţilor de bucătăreala, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata să demonstreze că rezistă presiunii din bucătărie. ”Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverența”, îi sfătuiește chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în Iadul Bucătarilor.
”Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte”, a mai spus acesta. La rândul lui, chef Bontea mărturisește: ”Hell’s Kitchen este un format greu, dar unul de succes, un reality care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îți dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar.
Service-ul a la carte este cel mai dificil și asta va fi cea mai mare provocare a concurenților – să se asigure că toți clienții veniți în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii.” Iar chef Dumitrescu adaugă: ”Concurenții de la Hell’s Kitchen trebuie să fie bătăioși, rezistenți la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viața ta contează atunci când ești în bucătărie. In Hell’s Kitchen veți vedea exact cum arată viața unui bucătar profesionist și mulți dintre cei intrați în competiție vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată.”
Înscrierile continuă și pe site-ul www.casting.a1.ro, însă se vor putea face şi direct la preselecţii. Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie.
”Hell’s Kitchen” este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, ”Hell’s Kitchen” a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului ”Hell’s Kitchen” este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin, fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume. Foto Credit: Antena 1
- PREMIILE RADAR DE MEDIAo săptămână ago
VOTEAZĂ-ȚI FAVORIȚII. PREMIILE RADAR DE MEDIA, EDIȚIA A-XV-A 2024 – START VOT! TU ALEGI CÂȘTIGATORII!o
- TuVotezi2 săptămâni ago
SONDAJ NAȚIONAL – Care este cel mai frumos oraș din România
- Serialeo săptămână ago
Dezvăluiri șocante în episodul din această seară al serialului „Inimă rebelă” de la Kanal D care a captivat inimile tuturor telespectatorilor de la primul episod !
- Program TV2 săptămâni ago
Programul KANAL D pentru săptămâna 30 septembrie – 06 octombrie 2024
- Program TV2 săptămâni ago
Programul ANTENA 1 săptămâna 04 – 10 octombrie 2024
- Program TVo săptămână ago
Programul PRO TV săptămâna 07 – 13 octombrie 2024
- Grila de programe2 săptămâni ago
Noutățile lunii Octombrie 2024 la Disney Channel și Disney Jr.
- Seriale2 săptămâni ago
Viața pe muchie de cuțit, astăzi în „Inimă rebelă”, serialul difuzat, la Kanal D
- Program TV2 săptămâni ago
Programul PRIMA TV săptămâna 30 septembrie– 06 octombrie 2024
- TV Divertisment Showo săptămână ago
„The Floor” ajunge la finalul celei de-a doua serii! Cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu al doilea mare premiu de 50.000 de lei
- Analize Audiente TV3 săptămâni ago
AUDIENȚE TV Cristian Ușurelu a primit aseară șorțul de aur! MasterChef România a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!
- Program TV3 săptămâni ago
Programul PRO TV săptămâna 07 – 13 octombrie 2024
- Program TVo săptămână ago
Programul PRIMA TV săptămâna 07 – 13 octombrie 2024
- Program TV2 săptămâni ago
Programul PRO CINEMA săptămâna 30 septembrie– 06 octombrie 2024
- Filme2 săptămâni ago
Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera , la Kanal D
- Program TVo săptămână ago
Programul ACASA TV săptămâna 07 – 13 octombrie 2024