Connect with us

ALL MEDIA

Helmuth Duckadam n-avea bani de benzină pentru Mercedesul 500 Sel

Published

on

Celebrul portar Helmuth Duckadam conduce acum un Audi Q7 cu motor de 4, 2 l, dar nu a avut dintotdeauna la picioare asemenea cai putere. În ediţia de sâmbătă, 25 septembrie, a emisiunii Pro Motor, realizată de Roxana Ciuhulescu, Helmuth Duckadam îşi aminteşte amuzat de vremurile în care era mândru proprietar de Mercedes 500 Sel pe care nu-şi permitea să-l alimenteze cu benzină. Din fericire, încăpăţânarea de a avea Mercedes a durat doar două luni, după care, lipsa banilor necesari pentru rata lunară şi pentru benzină a făcut ca maşina să fie vândută.

Poveştile despre autoturisme nu se opresc însă aici. Prima maşină pe care a avut-o Helmuth Duckadam a fost un Aro, primit atunci când a câştigat Cupa Campionilor, în 1986, la Sevilla. Portarul nici nu vrea să-şi amintească de ea, deoarece i-a adus o serie întreagă de neajunsuri. Atunci când reuşea să facă rost de carburant, având în vedere că pe vremea lui Ceauşescu asta era o adevărată provocare, îi era aproape imposibil să pornească Aro-ul, mai ales iarna. Firesc, apela la ajutorul unui brav deţinător de camion, care îl tracta, dar de fiecare dată rămânea ori fără bara din faţă, ori fără cea din spate.

Acum, pe lângă Audi Q7, Helmuth Duckadam conduce şi o Dacie Solenza, mai ales atunci când merge acasă, la Arad. Deşi prietenii mai râd de el când îl văd coborând din Audi şi urcând în Dacie, sportivul mărturiseşte că acest lucru nu îl afectează, deoarece nu uită niciodată de unde a plecat.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau