Connect with us

LIFE STYLE

Hevito se distrează la maxim în noul videoclip cu „La Vesina”

Published

on

O nouă surpriză muzicală vine de la Hevito, artistul din Republica Dominicană, pe numele lui real Hector Manuel Severino Hernandez. Noua piesă a artistului, la care a filmat și videoclip, se numește „La Vesina” și acesta mărturisește că este vorba de „vecina de lingă casă care niciodată nu te lasă”.

Solistul cunoscut pentru piesele internaționale „Bailando”, „Viajero”   sau “Latin Heart” a revenit în atenția fanilor cu o nouă surpriză muzicală, o piesă de care te vei îndrăgosti, cu siguranță. Este vorba de melodia „La Vesina” sau „Vecină”, care atunci când soția este plecată la muncă și partenerul ei este plecat, cei doi se întâlnesc la un pahar de vin și la discuții interminabile.

„E bombă piesă, este foarte antrenantă, exact ce se cere pe piață. Am lucrat la melodie cu Alin Radu, care a făcut instrumntalul și eu am făcut linia melodică și versurile. Iar Claudiu Stan. Videoclipul este unul foarte antrenant, de imagine, iar în el apare o domnișoară extrem de sexy. Filmările au durat mai multe ore pentru că au filmat mai multe videoclipuri o dată. „Piesă asta a fost inspirată din viață de zi cu zi. Mă inspir de fiecare dată din viață reală. Muzică mea este inspirație și pentru alții”, ne-a mărturisit Hevito care este foarte încântat atât de piesă cât și de noul sau videoclip.  

Hevito pe rețelele de socializare 

https://www.facebook.com/HevitoOfficial

https://www.youtube.com/channel/UCmzWFvbp3g4CrzmYIFi-ItQ

https://www.instagram.com/hevitohector/

https://open.spotify.com/artist/0TbQ4yiYMSIDeDKvvMS3fw

https://www.tiktok.com/@hevitohector

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending