Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Hilary Duff, actriţa din filmul “O cenuşăreasă modernă” (“A Cinderella Story”) pe care Cinema ACASĂ îl difuzează duminică, 3 aprilie, de la 20.30, adoră schimbările de look: îşi începe ziua brunetă şi o încheie prin a fi blondă.

 

După mai multe luni în care a fost o brunetă fermecătoare, Hilary Duff a fost fotografiată zilele trecute ieşind dintr-un salon celebru din Beverly Hills cu părul deschis la culoare, redevenind astfel o “frumuseţe blondă”.

 

La scurt timp, vedeta hollywoodiană a postat poze cu noua înfăţişare şi pe reţelele de socializare, iar comentariile fanilor au fost pline de admiraţie.

 

Interpreta lui Sam Montgomery din filmul “O cenuşăreasă modernă” şi-a schimbat look-ul de nenumărate ori în ultimii ani, fie pentru că şi-a dorit asta, fie pentru că rolurile din filme solicitau acest aspect.

 

În prezent, Hilary Duff are în plan mai multe proiecte cinematografice, printre care filmele “The Story of Bonnie and Clyde” şi “The Gift Horse”. Ce schimbări de imagine îi vor aduce, rămâne de văzut!

 

Până atunci, telespectatorii o pot urmări Acasă, în filmul “O cenuşăreasă modernă”, ce se difuzează duminică, 3 aprilie, de la 20.30.

 

 

 

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending