Connect with us

Emisiuni

History difuzeaza in premiera al doilea sezon din ”Muntenii”! (galerie foto)

Published

on

Reclame

In această seară va fi transmis primul episod al celei de-a doua serii din “Muntenii”. Telespectatorii români au aşteptat cu interes noua serie, pe HISTORY.

Noul sezon aduce noi provocări pentru munteni. Alături de cunoscuţii Tom Oar, Marty Melerotto şi Eustace Conway, în sezonul 2 apar alţi „specialişti în supravieţuire”. Rich Lewis, un experimentat vânător de pume, îşi foloseşte cunoştinţele pentru a urmări o felină anume, pe „Trei degete”, cea care i-a ucis cel mai bun câine.

Un alt nou participant este George Michaud, un vânător care preferă capcanele şi tehnicile de vânătoare ale amerindienilor, şi Charlie Tucker, care şi-a părăsit serviciul pentru a-şi urma visul de a vâna în pădurile din Maine.

Folosind vechi cunoştinţe şi o intuiţie nativă a orientării în sălbăticie, aceşti oameni continuă să-şi ducă viaţa pe care au ales-o, în câteva din cele mai neiertătoare şi aspre zone din America.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending