Connect with us

Televiziune

History HD și Crime & Investigation Network vor fi transmise si prin operatorii Romtelecom și NextGen

Avatar

Published

on

A+E Networks UK®, lider în distribuţia canalelor de entertainment, îşi extinde portofoliul de televiziuni în România. Începând cu luna martie 2014, HISTORY® HD şi Crime & Investigation Network® (CI) vor fi transmise de operatorul Romtelecom şi subsidiara sa NextGen Communications prin satelit, televiziune prin internet și cablu.

Bakori Davis, Vice-President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK, a declarat: „Suntem încântaţi să anunţăm distribuirea HISTORY HD şi CI prin operatorii locali Romtelecom şi NextGen. HISTORY este cea mai populară televiziune factuală din România şi suntem bucuroşi că audienţa noastră în continuă creştere poate să se bucure acum de conţinut HD”.

Televiziunea HISTORY a fost lansată de Romtelecom în august 2011, iar acum este disponibilă şi în format HD ca parte a pachetelor Extra şi Maxim, atât prin satelit, cât şi digital (IPTV). HISTORY HD este inclusă şi în opţiunea suplimentară HD TV de la NextGen Communications. Printre emisiunile cu cea mai mare audienţă se numără “Aşii amanetului” şi “Colecţia de la Count’s Kustoms”.

De asemenea, HISTORY va oferi o serie largă de emisiuni cu conţinut de calitate prin intermediul Filmotecii disponibile în cadrul televiziunii prin internet de la Romtelecom. Mai mult, HISTORY foloseşte această platformă pentru a le oferi telespectatorilor avanpremiere, precum serialul Vikingii.

CI este disponibil în pachetul Romtelecom Maxim şi în pachetele digital şi analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii exclusive despre situaţii reale. CI deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea difuzează emisiuni de mare audienţă pe plan internaţional, precum “Primele 48 de ore” sau “Copii ucigaşi”.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending