HISTORY prezintă în exclusivitate două sezoane noi din “Dosarele extratereştrilor” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

HISTORY prezintă în exclusivitate două sezoane noi din “Dosarele extratereştrilor”

Published

on

HISTORY transmite în premieră două sezoane noi din serialul “Dosarele extratereştrilor” care investighează documente publicate în SUA care dovedesc existenţa extratereştrilor.  Noile episoade urmează să fie difuzate în fiecare vineri, din 14 iulie, de la ora 21:00.

 

În 2011, numeroase dosare secrete au fost puse la dispoziţia publicului datorită legii libertăţii de informare. Printre acestea, se află şi Proiectul Cartea Albastră (Blue Planet Project) care conţine sute de rapoarte despre apariţii de farfurii zburătoare şi activităţi extraterestre pe care autorităţile americane nu au vrut să le facă publice.

 

Acum, serialul “Dosarele extratereştrilor” cercetează aceste documente şi reexaminează dovezi-cheie care urmăresc piste în desfăşurare despre apariţii importante de farfurii zburătoare, răpiri de persoane, muşamalizări guvernamentale şi ştiri de ultimă oră din toată lumea despre extratereştrii.

De asemenea, serialul va prezenta cum pot să fie trucate imaginile din spaţiu, valoarea Wikileaks şi rolul canalelor de socializare în poveştile despre extratereştrii. Toate documentele sunt analizate pentru a vedea cum vizitele extraterestre ne pot influenţa trecutul şi impactul pe care îl pot avea asupra viitorului nostru.

 

Prin descoperirea celor mai importante secrete de pe Pământ, serialul “Dosarele extratereştrilor” va oferi mai multe informaţii celor care cred în fiinţe de pe altă planetă şi îi va determina pe sceptici să-şi pună la îndoială convingerile. Primul episod din noul sezon aduce în prim-plan Majestic 12, o presupusă organizaţie secretă dedicată investigării farfuriilor zburătoare.

 

Foto Credit: HISTORY

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending