HISTORY transmite în premieră noul serialul “Singuri: Pierduţi în sălbăticie” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

HISTORY transmite în premieră noul serialul “Singuri: Pierduţi în sălbăticie”

Published

on

HISTORY lansează o nouă provocare pentru temerarii serialului “Singuri”. Din 30 iulie, de la ora 22:00, televiziunea propune un format diferit al arhicunoscutului reality show prin seria “Singuri: Pierduţi în sălbăticie”, în care participanţii vor fi grupaţi în şapte echipe formate din membri de familie. Aceştia vor călători în nordul Insulei Vancouver, o zonă izolată şi cu teren accidentat din Columbia Britanică, cunoscută sub numele de “Coasta de Vest”. 

 

Cei 14 participanţi vor fi separaţi la începutul show-ului de perechea lor, fiind lăsaţi la zeci de kilometri depărtare unul de celălalt. Fiecare va trebui să-l localizeze pe cel apropiat lui în inima sălbăticiei şi să supriavieţuiască cât de mult posibil pe cont propriu.

La fel ca în ediţiile precedente, participanţii vor avea la dispoziţie doar conţinutul unui rucsac mic, echipamente de filmare cu care să documenteze experienţa şi zece unelte pe echipă. Din momentul în care se vor regăsi, echipele vor trebui să îşi construiască propriul adăpost, să găsească hrană şi să  se adapteze condiţiilor dure din regiune, pentru a avea şansa să câştige marele premiu de 500.000 de dolari.

 

În primul episod din “Singuri: Pierduţi în sălbăticie” telespectatorii vor avea ocazia să cunoască cele şapte echipe şi să meagă în spatele camerelor pentru a afla de ce este nevoie pentru a participa în cadrul unui asemenea show.

 

Foto Credit: HISTORY

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending