Holograf pregătește un nou single de Dragobete - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Holograf pregătește un nou single de Dragobete

Published

on

Dan Bittman a vorbit vineri în direct la Rock FM despre noua piesă ‘Şi îngerii au demonii lor’, lansată în urmă cu o zi. Artistul i-a dezvăluit lui Cristian Hrubaru și care sunt planurile sale alături de Holograf, trupă care le va oferi fanilor un nou single de Dragobete.

„Dacă nu erau niște băieți tineri care să fie mai deștepți ca mine, nu se ajungea aici. Băieții de la Kazibo, Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi băieți tineri care s-au gândit și ei că, după atâta dulcegăraie pe posturile noastre, e timpul să încerce să readucă puțin în atenție și muzica rock. Și au zis: ‘Băi, băiete, noi la tine ne-am gândit vreo jumătate de an, un an’” a povestit Bittman la Rock FM.

„M-au luat în studio, am băut o vodcă și am zis: ‘Dacă vreți să vedeți dacă pot să o cânt, hai s-o cântăm’. Varianta pe care o auzi tu acum, este exact varianta care s-a tras în noaptea aceea” a continuat el.

„Mi-a plăcut și ideea de a nu mai lăsa să se caște o prăpastie între generații. Îmi place să lucrez cu tinerii și am zis: ‘Hai, băieți, să facem treabă’” spune Bittman.

Artistul are planuri și cu Holograf în perioada următoare, declarând că pregătește cu trupa o nouă piesă de Dragobete.

[sam id=”10″ name=”Bannere PROMO Radar de Media 1″ codes=”true”]

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending