Connect with us

Emisiuni

Horaţiu Mălăele şi fiul său, Bogdan, la „Gala Umorului”

Published

on

Foto credit: tvr
Reclame

Azi, 20 mai, de la ora 20.00, echipa emisiunii „Gala Umorului” a pregătit telespectatorilor TVR 2 o întâlnire specială cu Horaţiu Mălăele jucând alături de fiul său, Bogdan Mălaele, într-o adaptare a unui scheci memorabil: „Aspirina şi piramidonul”.

„Ce să înghit mai întâi, aspirina sau piramidonul?”, se întreabă un pacient în sceneta semnată de Mircea Crişan, Al. Andy şi Radu Stănescu. Mai multe momente umoristice inedite la „Gala Umorului”, emisiunea TVR 2 care pune în valoare arhiva extraordinară a Televiziunii Române.

Vineri, 20 mai, de la ora 20.00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, gazdele emisiunii, au pregătit telespectatorilor TVR 2 o întâlnire specială cu Horaţiu Mălăele jucând alături de fiul său, Bogdan Mălaele.

„Cu Horaţiu Mălăele am o veche şi importantă istorie fiindcă este primul regizor cu care am lucrat în Teatrul de Comedie”, mărturiseşte actorul Dragoş Huluba, gazdă a „Galei Umorului”. „El m-a adus în Teatrul de Comedie în spectacolul lui. Mi-a oferit un rol mic, dar mi-a făcut o mare plăcere să-l joc. Bănuiesc că şi lui i-a plăcut să mă vadă jucând, pentru că m-a invitat şi la următorul spectacol”, a adăugat actorul.

Varianta originală „Aspirina şi piramidonul”, cu celebrii Marin Moraru şi Marian Hudac, în regia lui Cornel Popa, este reinterpretată la „Gala Umorului” de Horaţiu Mălăele şi fiul său, Bogdan.
Despre munca alături de celebrul actor Horaţiu Mălăele, Dragoş Huluba spune că „se râde mult la repetiţii”, mai ales în etapele descoperirii personajelor sau a poantelor, dar şi că spectacolul de comedie trebuie tratat foarte serios pentru că „publicul trebuie să râdă, nu actorii”.

„Horaţiu Mălăele nu este dur, poate puţin exigent. Ţine mult la intepretare şi să fie totul aşa cum îşi doreşte”, adaugă Dragoş Huluba. Gazda „Gala Umorului” a colaborat şi cu Bogdan Mălăele într-un spectacol şi spune despre acesta că este un foarte bun actor de stand up comedy, unde şi-a făcut deja un nume. „Are ceva din atitudinea mucalită a tatălui său şi cred că se va descurca cu mare succes în direcţia pe care şi-a ales-o”.

Tot în ediţia de vineri, realizatorii „Galei Umorului” vă invită să urmăriţi o scenetă în premieră inspirată din „prezentul comic” pe care îl trăim: „Neologisme”, în interpretarea tinerilor actori Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba. De la întâlnirea de vineri, 20 mai, de la ora 20:00, nu vor lipsi momentele inedite cu marii actori români de teatru, dar mai ales de film, care au scris istorie în paginile Arhivei de Aur.

Printre acestea: celebrul personaj „Nea Mărin” – Amza Pellea, Dem Rădulescu sau Nicu Constantin şi Draga Olteanu Matei în sceneta umoristica „Travi(l)ata”, de Grigore Pop. O vom revedea şi pe Stela Popescu, într-un moment din tinereţea actriţei, dar şi pe apreciatul actor Marius Rizea, din generaţia tânără.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending