Connect with us

Life Style

Horia Brenciu, abandonat de iubită acum 25 de ani la Costinești: „Dar între timp eu m-am îndrăgostit de altă domnișoară”

Published

on

Ascultătorii Magic FM și-au început săptămâna cu un invitat încărcat de energie – Horia Brenciu, venit în studioul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu pentru campania ‘Serenadă la comandă’, în cadrul căreia va compune special și va cânta un cântec de dragoste pentru un cuplu magic.

Brenciu s-a declarat entuziasmat de propunerea Magic FM de a compune o serenadă pentru doi îndrăgostiți. „După albumul ’40+’ lansat anul trecut, am un chef nebun de a compune și de a scrie versuri și, dacă acestea se îndreaptă spre un cuplu cu o poveste specială, atunci cu siguranță aceasta va fi cuprinsă în melodie. Abia aștept să văd poveștile lor și abia aștept să le pun pe foaie” a spus cântărețul.

Liana și Raul l-au luat la întrebări pe invitat în privința single-ului ‘A naibii dragoste’, prilej cu care artistul a povestit o întâmplare petrecută cu 25 de ani în urmă, la Costinești.

„M-am dus cu o domnișoară, o colegă de-a mea, și, la mare, ea nu m-a mai iubit așa mult, dar între timp eu m-am îndrăgostit de altă domnișoară, astfel încât concluzia e clară: a naibii dragoste! Se întâmpla totul acum 25 de ani” a povestit Brenciu în direct la Magic FM, refuzând însă să dea și nume, chiar dacă realizatorii matinalului Magic Start au insistat să-l afle.

„Niciodată n-am uitat niciun prenume al vreunei prietene pe care am cunoscut-o de-a lungul existenței mele” a adăugat artistul.

Eu sunt omul care în fiecare zi trebuie să spună ceva nou: un cuvânt, o mângâiere, un sărut într-o altă zonă a corpului. E exact ca un spectacol: dacă tu cânți aceelași melodii persoanelor dragi care sunt în fața ta și te aplaudă, ele se vor plictisi. Dragostea este un fel de tren care merge, în care tot timpul trebuie să pui cărbunii necesari” a mai declarat Brenciu.

Foto credit: Magic FM

CITEȘTE ȘI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending