Connect with us

Emisiuni

Horia Brenciu, diseară, la Vocea României: „Un scaun dublu cu Tudor este visul meu”

Vocea României – Doar vocea contează!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Unii au lucrat o viață întreagă pentru visul lor, alții l-au ținut ascuns și s-au îndreptat către alte meserii. Toți, însă, își doresc să întoarcă măcar un scaun la Vocea României. O ediție spectaculoasă, cu emoții, surprize și reacții neașteptate, diseară, de la 20:30.

Unii dintre concurenții care vor veni, în această seară, la Vocea României, își vor pune toate speranțele în minutele în care vor performa pe scenă: „Am ales să investesc tot în partea asta artistică”; „Dacă ar fi să trebuiască să mă ocup de muzică și să nu mai fac stomatologie, probabil că aș merge pe drumul muzicii pentru că muzica, pentru mine, înseamnă să mă exprim”; „Vocea României reprezintă visul meu de foarte mult timp pe care, în sfârșit, am ocazia să-l îndeplinesc”.

Una dintre concurente îi va fermeca pe toți antrenorii și îl va face pe Tudor să spună: „Ești o voce super specială. Dacă ar fi fost să blochez pe cineva, dar am uitat, blocam echipa Theo și Horia, pentru că Horia are, trebuie să recunoaștem, calitatea de a recunoaște și cred că de a îndruma o voce în zona asta de musical. Te vreau foarte mult în echipa mea”. După ce va alege în ce echipă să meargă, Pavel îi va spune: „Ești minunată! M-am simțit ca la Disneyland. Ai scris istorie, îngerii au coborât la Vocea României.”

O apariție pe scena de la Vocea României va fi și o tânără care le va spune antrenorilor că: „Sunt domnița Livia. Eu sunt aceasta, însă, am mai multe forme de manifestare pentru că sunt o ființă complexă și îmi place să mă manifest în mai multe feluri”. 

Ce-l va face pe Horia Brenciu să spună: „Un scaun dublu cu Tudor este visul meu”, aflăm diseară, de la 20:30. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending