Connect with us

Life Style

Horia Brenciu, juratul X Factor spune ce înseamnă pentru el răsfăţul suprem

Published

on

Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al mega show-ului X Factor – mai mult decât voce, care va debuta vineri, 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, iar juraţii – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică Jr. aşteaptă mai nerăbdători ca oricând să pornească alături de aceştia spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi.

Prins până peste cap cu pregătirile pentru X Factor, showman-ul Horia Brenciu îşi încarcă bateriile zi de zi în sânul familiei. „Răsfăţul suprem pentru mine este să-mi adorm copiii în braţe”, povesteşte juratul X Factor, continuând „când trăieşti zilnic alături de trei fete, o iubită, o bonă, o menajeră şi trei pisici, nu poţi să te simţi decât fericit. Fiecare zi e un spectacol, o telenovelă, un film de acţiune sau un desen animat. Viaţa mea e departe de a fi plictisitoare”.

Horia mărturiseşte că i-ar plăcea foarte mult ca mezina familiei, micuţa Mina să aleagă şi ea calea muzicală, iar dacă ar mai primi în dar un copil, juratul X Factor spune: „Îmi doresc foarte mult un băiat. De fapt, îmi mai doresc orice ar veni pe lume”.

Cu showman-ul Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, în cel mai nou sezon X Factor – mai mult decât voce, la Antena 1. Horia Brenciu

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending