Connect with us

A-Z NEWS

Horia Brenciu si-a lansat primul hit dintr-un lan de porumb

Published

on

 

La  aproape 4 ani de la lansarea piesei “Septembrie luni” Horia Brenciu  a mărturisit la Europa FM că, în 2008, în momentul în care vorbea în direct  cu George Zafiu, înainte de difuzarea în premieră a melodiei, se afla într-un lan de porumb. 

 

“Orchestra era într-o altă maşină, în faţă. Eu rămăsesem în urmă pentru că îmi era teamă să nu rămân fără semnal la telefonul mobil, aşa că m-am dus într-un lan de porumb. Zaf mă întreba “Cum te simţi Horia?” iar eu spuneam “Excelent, excelent”. Cine m-ar fi crezut că soarele îmi zâmbea şi cucuruzu mă lovea în faţă? Iar eu stăteam şi mă gândeam “Oare chiar aşa să fie destinul meu, primul meu hit îl prezint stând în lanul de porumb?”, a povestit cu umor artistul.

Horia Brenciu şi-a reamintit povestea în timp ce discuta la radio, cu George Zafiu, despre concertul Europa FM LIVE pe plajă, din 29 iulie, organizat între Venus şi Saturn. Horia a întârziat la emisiunea lui George Zafiu din cauza lui Othello, unul dintre motanii familiei, pe care a trebuit să îl ducă la veterinar. Pentru că şi-a amintit numele motanului lui Horia, o ascultătoare a câştigat un backstage pass la concertul de pe plajă. Alături de Horia Brenciu, Europa FM îi va aduce pe aceeaşi scenă pe Ştefan Bănică Jr., Direcţia 5, Holograf şi Loredana.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending