Connect with us

Emisiuni

Horia Brenciu şi-a prezentat pentru prima dată băiatul, Toma, în cadrul Uniplay Show

Published

on

Reclame

Aseară, în prima ediție a emisiunii Uniplay difuzată de Antena 1, de Crăciun, Horia Brenciu a avut susținerea întregii sale familii. 

Artistul și-a prezentat pentru prima dată băiatul, pe Toma Brenciu, mezinul familiei sale pe care o iubește atât de mult și care a ținut să-i fie alături în ziua de Crăciun, în platoul emisiunii. Cu o familie atât de frumoasă și numeroasă, Horia Brenciu se declară un tată și un soț fericit.

 

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina și Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

 

horia-brenciu-si-toma-brenciu-1 horia-brenciu-si-toma-brenciu-2 horia-brenciu-si-toma-brenciu-3

Foto Credit: ANTENA 1

 

Șerban Copoț a câștigat finala Te cunosc de undeva!: “Mi-am dorit foarte mult să câștig! A fost pentru mine un frumos cadou de Crăciun” 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending