Connect with us

EVENTS

Horia Brenciu va cânta, live, în data de 13 noiembrie, în Garajul Europa FM

Published

on

Horia Brenciu s-a dezlănțuit, în această dimineață, în direct, la Europa FM. Invitat în emisiunea „Deșteptarea” realizată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, Horia Brenciu și-a anunțat fanii că vine să cânte în Garajul Europa FM pe 13 noiembrie, dar nu a uitat să trimită câteva „săgeți” la adresa antrenorilor adversari de la „Vocea României”.

„Această cafea i-o dedic colegului meu, Marius Moga –  pentru că, dragul meu, ai semnat, ieri, al Treilea Război Mondial. Îți atrag atenția că ai declanșat în mine fiara pe care nu vrei s-o vezi!” a spus, râzând, Horia Brenciu. Concurența dintre antrenorii de la cunoscutul show de televiziune este acerbă: „Horia, ne dăm seama că ai foarte mulți prieteni la Vocea Romaniei” a spus George Zafiu.

„Da. În ultima parte a existenței mele, Loredana s-a apropiat foarte mult de sufletul meu. S-a apropiat atât de mult, încât nu mai încape. Ideea este că probabil că și-au dat seama că în echipa mea sunt cele mai bune voci”, a răspuns Horia Brenciu.

„Mi s-au întâmplat multe lucruri de-a lungul celor 20 de ani de experiență, dar cele mai interesante sunt acțiunile colegilor invidioși. Nici nu știți ce imaginație au oamenii invidioși!”, a completat artistul.

Horia Brenciu va cânta, live, în Garajul Europa FM, miercuri, 13 noiembrie. Concertul va fi transmis în direct la radio, dar și pe pagina oficială de Facebook Europa FM.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Me

    4 noiembrie 2013 at 17:02

    Il iubesc pe horia brenciu, abia astept

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending