Connect with us

Life Style

Horia Brenciu vrea să se apuce de beatbox

Published

on

Juratul X Factor, super show a cărui premieră va avea loc in această seară, la Antena 1 a făcut o mărturisire inedită în timpul audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii.

Impresionat de prestaţia unui concurent, care a ridicat sala în picioare cu un beatbox de excepţie, showmanul Horia Brenciu l-a rugat pe aceasta să îl înveţe şi pe el, însă răspunsul tânărului a fost tranşant, spunându-i că sunt şanse mari să îşi scrântească limba.

Replica a făcut deliciul celorlalţi juraţi, ba chiar Ştefan s-a ridicat în picioare şi s-a închinat: „Doamne ajută, arată-i! Nu dă Dumnezeu?”, a exclamat rock-starul Bănică în hohotele de râs ale întregii săli.

Horia Brenciu şi-a motivat dorinţa de a se apuca de acest nou stil muzical:

„Dacă mă apuc de beatbox, crezi că pot să reuşesc? Nu de alta, dar am o orchestră prea mare şi trebuie să mai scap de câţiva dintre ei”, a spus juratul râzând, continuând: „la spectacolul de anul ăsta din martie, de la Romexpo, am făcut un beatbox şi de atunci m-am îndrăgostit. Vreau neapărat să continui, dar vreau să învăţ şi tehnica. Sper să învăţ cu el, dacă va trece mai departe”.

Întregul moment va putea fi urmărit, de la 20:30, în marea premieră X Factor, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending