Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Realizatorul emisiunii “Un show păcătos” nu este pe gustul greilor muzicii româneşti. Dan Capatos a fost aspru criticat de mai mulţi artişti pentru calitatea show-ului pe care îl prezintă.

Seniorii muzicii româneşti se arată dezamăgiţi de nivelul la care a ajuns să se facă televiziune, scrie ziarulring.ro. Le-a atras atenţia în special show-ul lui Dan Capatos de la Antena 1.

“Pe vremea mea, emisiunile conţineau o picătură de cultură. Mereu m-am opus acestor emisiuni tabloide. În curând, vom vedea sex în direct după miezul nopţii. Am şi fost invitat la Capatos, dar nu mă mai duc. Dorinţa nestăvilită de audienţă depreciază calitatea, iar un show de calitate costă mult”, a spus Horia Moculescu.

Mirabela Dauer a cântat, zilele trecute, împreună cu Adrian Enache la un eveniment caritabil organizat de Direcţia de Protecţie Socială a Sectorului 6.

“Ar fi bine să vină televiziunile să transmită aşa ceva, nu curvăsăriile şi silicoanele lui Capatos”, a declarat artista.

Nici Adrian Enache nu gustă emisiunea lui Dan Capatos.

“Am altă pregătire şi activităţi mai importante decât să mă uit la emisiuni tabloide”, a declarat el..

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending